Cât Costă Reparația Ecranului iPhone? Prețuri Actualizate

168

Costul Înlocuirii Ecranului pentru Diferite Modele de iPhone

Atunci când vine vorba de un dispozitiv atât de valoros precum iPhone-ul, un ecran fisurat sau stricat poate deveni o adevărată provocare. Cu modelele variind de la iPhone 7 și până la ultimele inovații, precum iPhone 16 Pro Max, este esențial să cunoaștem costurile care pot apărea în procesul de înlocuire a ecranului.

Calculează Costul pentru Înlocuirea Ecranului iPhone

Acest ghid te va ajuta să înțelegi mai bine cum variază prețurile fără a oferi o valoare exactă, deoarece acestea pot fluctua în funcție de calitatea piesei de schimb și de disponibilitatea acesteia în stocurile producătorilor și furnizorilor autorizați.

iPhone 7 și Modelele Succesive

 • Preț ecran iPhone 7: O să începem cu modelul care ne-a introdus in era home button-ului virtual, unde costurile de reparatie sunt acum mai accesibile datorită vechimii modelului.
 • Cost înlocuire ecran iPhone 8: Continuând cu succesorul direct al iPhone 7, reparatia acestuia poate să difere ușor ca preț față de predecesorul său.
 • Schimbare ecran iPhone X: Pasind într-o nouă eră a designului, iPhone X a ridicat ștacheta, iar prețurile reflectă tehnologia de ultimă oră pe care o încorporează.

Modelele XS și 11

 • Valoarea reparației ecranului iPhone XS: Durabilitatea îmbunătățită poate juca un rol în cost, dar este și acum destul de pretențios la buzunar.
 • Cât mă costă un ecran iPhone XS Max: Versiunea de dimensiuni mai mari a modelului XS, presupune o schimbare proporțională a prețului.
 • Prețul unui ecran nou iPhone 11: Introducerea noului sistem dual-camera înseamnă de asemenea inovații încorporate și în ecran.
 • Costul schimbării ecranului iPhone 11 Pro: O creștere semnificativă în calitatea afișajului aduce cu sine și o ajustare a costurilor de înlocuire.
 • Tarife ecran iPhone 11 Pro Max: Dimensiuni impresionante, calitate impresionantă și, firește, costuri pe măsură.

Seria iPhone 12 până la 16

 • Preț reparatie ecran iPhone 12: Primul model cu suport 5G, unde fiecare pixel contează în asigurarea calității.
 • Costuri înlocuire ecran iPhone 12 Pro: Cu o camera îmbunătățită și un procesor mai performant, ecranul își asumă rolul de a reflecta aceste upgrade-uri.
 • Valoare ecran iPhone 12 Pro Max: Aduce o experiență vizuală de neuitat, iar prețurile de înlocuire sunt pe măsura experienței oferite.
 • Cât mă costă ecranul iPhone 13: Având parte de îmbunătățiri considerabile față de generația anterioară, schimbarea ecranului poate fi o investiție necesară pentru menținerea performanței.
 • Prețuri ecran iPhone 13 Pro: Premiera ProMotion face ca ecranul să fie și mai plăcut, dar și mai costisitor în cazul înlocuirii.
 • Tarif înlocuire ecran iPhone 13 Pro Max: Îmbunătățiri pe toate fronturile, inclusiv la ecran, se traduce prin costuri pe măsură.
 • Preț ecran iPhone 14 și Modelele Următoare: Cu modelele iPhone 14 încă proaspete pe piață și cele viitoare știindu-se puțin despre ele în acest moment, inclusiv iPhone 16 Pro Max, este de așteptat ca prețurile să se alinieze trendurilor tehnologice și disponibilității pieselor.

Centrul iFix din Timișoara - Soluția Ta pentru Reparații iPhone

La iFix, centrul nostru de reparații telefoane situat în Timișoara, piata Victoriei nr. 7, ești în mâini sigure. Oferim o gamă largă de servicii, de la înlocuire display și până la probleme software și hardware complexe.

Prinţând la valorile noastre de transparență, suntem singurul service din România care îți oferă posibilitatea de a asista la întregul proces de reparație, fie printr-o transmisiune live pe rețelele de socializare, fie prin prezența ta direct în atelier.

Pentru cei interesați să asigure viața lungă telefonului lor, cu un pas înainte spre protejarea mediului, ne mândrim cu un program de reciclare excelent și posibilitatea de a achiziționa sau vinde telefoane cu garanție extinsă.

Dacă ai întrebări sau necesiți o estimare a prețului pentru reparații, nu ezita să ne contactezi la 0356009210. Și nu uita: repararea în detrimentul înlocuirii este nu doar economică, ci și ecologică.