Una dintre cele mai întâlnite probleme cu care se confruntă utilizatorii de dispozitive electronice ce funcționează pe bază de acumulator este defectarea portului de încărcare (conector, mufa de alimentare). Zilnic ne întânim cu această situație și în 95% din cazuri soluția este înlocuirea conectorului cu unul nou.
De obicei această problemă apare în urma utilizării unui încărcător nepotrivit sau a modului de încărcare necorespunzător, de exemplu: utilizezi un încărcător contrafăcut, scoți cablul din telefon aplicând o forță prea mare, scapi telefonul din mână în timp ce este conectat la încărcător etc.
Aceste lucruri se întâmplă destul de des, dar nu e momentul să renunți la telefon deoarece înlocuirea mufei de încărcare nu are un cost foarte mare (depinde bineînțeles de fiecare model în parte). Dacă întâmpini o astfel de problemă, Centrul de reparații iFix te poate ajuta cu remedierea ei.
De obicei procesul de înlocuire a portului de încărcare durează între 15 minute și câteva ore în condițiile în care este disponibilă în stoc componenta necesară.
Se oferă garanție între 90 de zile și 2 ani (în funcție de dispozitiv) și poți asista la procesul de reparație (până bei o cafea, problema e rezolvată).

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau dorești sa iei legătura cu un tehnician iFix în vederea reparației telefonului tău, nu ezita să ne contactezi.
Click aici pentru date de contact