Nu este tocmai un moment plăcut să-ți scapi telefonul și să-l spargi, niciodată nu e momentul potrivit pentru asta, și totuși se întâmplă destul de des acest lucru. Stai liniștit că nu e vorba de ghinion, altfel am spune că peste 90% dintre clienții noștri sunt ghinioniști (cam acesta e procentul de clienți care aduc în service dispozitive sparte în urma unui șoc mecanic) este doar o întâmplare nefericită ce necesită o soluție fericită.

Cum îți dai seama că după ce l-ai scăpat pe jos este spartă doar sticla și nu display-ul complet?
Produsele care au doar geamul spart funcționează normal, adică display-ul și touchscreen-ul funcționează perfect, imaginea afișată este clară (fără pixeli defecți sau umbre în fundal), practic îl poți folosi și în starea actuală, singurul inconvenient fiind cel estetic.

Se poate înlocui doar sticla în măsura în care sunt respectate condițiile de mai sus și este absolut necesar acest lucru pentru că te poți trezi la un moment dat că lucrurile se înrăutățesc (o dată spartă sticla, capacitatea display-ului de a rezista la șocuri mecanice scade drastic, astfel la cel mai mic șoc ecranul cedează).

În general, există două modalități prin care se poate înlocui geamul unui dispozitiv:

  1. Laminare OCA.
  2. Gel UV (Loca).

Prima variantă este și cea pe care noi o recomandăm (respectă procesul tehnologic de fabricație), astfel nu există nici un risc în ceea ce privește funcționalitatea ulterioară a produsului. Cea de-a doua variantă este un compromis, mai ieftină și implică "lipirea" display-sticlă cu un gel UV (asemănător celui de unghii) care, în timp, afectează funcționalitatea produsului.
La iFix Timișoara punem preț pe calitate, de aceea recomandăm clienților să aleagă prima variantă.

La înlocuirea sticlei cu OCA beneficiezi de garanție între 90 de zile și 2 ani (în funcție de produs), înlocuirea durează între 60 de minute și câteva ore și primești două bonusuri:

  • O reducere de 50% la folia de sticlă care îți va proteja ecranul în cazul unor șocuri mecanice viitoare.
  • Un ghid care te va ajuta sa eviți să mai ajungi în service cu telefonul tău (sfaturi pentru protecția telefonului).

Majoritatea timișorenilor au încredere în serviciile noastre pentru că suntem transparenți și de cuvânt așa că, dacă ai nevoie de informații suplimentare sau dorești să iei legatura cu un tehnician iFix în vederea reparației telefonului tău, nu ezita să ne contactezi.
Click aici pentru date de contact