Cea mai des problemă întâlnită dintr-un service GSM este cu siguranță display-ul spart al dispozitivelor. Indiferent că vorbim despre display-ul de iPhone, Samsung, Huawei sau Allview, toate sunt la fel de sensibile, toate se sparg la fel de repede.
Există mai multe categorii de ecrane folosite în reparația telefoanelor și a tabletelor din punct de vedere al calități:

  1. Ecran Original NOU (1-1).
  2. Ecran Original Swap (ecran original second-hand, recuperat de pe alte dispozitive).
  3. Ecran Original Refurbish (ecran original recondiționat, sticla sau rama schimbată etc.)
  4. Ecran AfterMarket HighCopy (ecran neoriginal de o calitate superioară).
  5. Ecran AfterMarket LowCopy (ecran neoriginal de calitate inferioară).

Acestea sunt în linii mari, din punct de vedere calitativ, variantele pe care le ai când vrei să îți schimbi displayul pentru telefon sau tabletă.
Important: Toate ecranele, indiferent că sunt originale sau aftermarket, din punct de vedere estetic sunt identice, diferența majora este legată de "interior", modul de funcționare, calitatea imaginii pe care o redau, rezistanța la șocuri, metoda și tehnologia de fabricație, acesta fiind și motivul principal pentru care poți găsi același ecran la 5 prețuri diferite în 5 service-uri diferite!
Recomandarefii foarte atent la cum alegi service-ul cu care lucrezi pentru că există posibilitatea să plătești un ecran original, dar să primești unul de o calitate slabă.

La iFix nu se pune această problemă, suntem transparenți și de cuvânt, poți asista la înlocuirea ecranului, astfel te asiguri de calitatea produsului pe care îl montăm. Bineînțeles, toate ecranele montate beneficiază de garanție, așa că nu ai de ce să îți faci griji.
Procesul de înlocuire durează 1 oră în condițiile în care ecranul este în stoc și variază dacă acesta trebuie comandat de la un furnizor extern.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau dorești să iei legătura cu un tehnician iFix în vederea reparației telefonului tău, nu ezita să ne contactezi.
Click aici pentru date de contact