Este deranjant să îți încarci telefonul sau tableta de 2-3 ori pe zi, mereu trebuie să porți încărcătorul după tine și când ai mai mare nevoie de dispozitiv bateria este epuizată. Nu este un caz unic situația ta, majoritatea produselor mai devreme sau mai târziu manifestă o astfel de problemă.
Știi care este motivul principal pentru care se strică un acumulator? Pentru că așa vrea el :) (glumesc)
Adevărul este că un acumulator este garantat pentru un anumit număr de cicluri de încărcare (un ciclu de încărcare este o încărcare completă, până la 100%). După ce numărul garantat este "atins" încep să apară problemele: se încarcă greu, nu mai ține încărcat, se încălzește, se umflă, restartează telefonul, ajungând într-un final să devină inutilizabil.

În această situație există două soluții: ori înlocuiești acumulatorul, ori îți iei alt telefon pentru că un acumulator defect o să-ți "toace" nervii.
Bineînțeles există "n" tipuri de acumulatori, unii mai buni alții mai puțin buni, unii mai ieftini alții mai scumpi, de aceea, atunci când vine vorba de înlocuirea acestora, ai grijă să faci alegerea corectă. NU opta pentru un acumulator ieftin pentru că în scurt timp o să ajungi din nou în service. Știi vorbă: suntem prea săraci să cumpărăm lucruri ieftine? Se aplică inclusiv aici!

Cu siguranță îți dorești servicii de calitate când vine vorba de reparația telefonului tău așa că, oricând ai nevoie de un service "ca la carte", poți suna la numărul de telefon 0356009210 și-ți programăm pacientul pentru operație.

Tehnicienii iFix o să te ajute cu drag (de obicei înlocuim un acumulator în 15 minute), nu ezita să ne contactezi ori de câte ori consideri că ai nevoie de ajutorul nostru! 

O zi excelentă cu bateriile încarcate :)