Se întâmplă destul de des ca iPhone-ul să "ruleze" greu, una dintre cauzele acestei probleme este sistemul de operare. Cu cât trece mai mult timp, cu atât o să observi cum lucrurile "se mișcă" mai încet, aplicațiile se deschid mai greu, se blochează ecranul, se stinge din senin dispozitivul.
Toate acestea, dacă au la bază o problemă Software. Se poate remedia printr-un proces de ștergere și reinstalare a sistemului de operare (nu face confuzie cu revenirea la setările din fabrică).

Procesul durează de obicei între 30 de minute și câteva ore în funcție de modelul dispozitivului.
Este important să ai în vedere că datele personale (video, poze, numere de telefon etc.) se vor pierde în urma acestui proces, de aceea recomandăm efectuarea unui backup în prealabil. 

De asemenea este absolut necesar să știi toate conturile și parolele asociate dispozivului (icloud, google, yahoo, appstore etc.) pentru a evita problemele ulterioare în activarea iPhone-ului!

Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau dorești sa iei legătura cu un tehnician iFix în vederea reparației telefonului tău, nu ezita să ne contactezi.
Click aici pentru date de contact