Cat Costa Reparatia Ecranului pentru Seria iPhone 7-16?

65

Costuri pentru Înlocuirea Ecranelor iPhone - Ghid Complet

Ori de câte ori ecranul unui iPhone suferă un accident, se pune întrebarea: cât va costa să îl înlocuiești? Ei bine, prețurile pot varia considerabil în funcție de model și de calitatea componentei aleasă pentru înlocuire, precum și de disponibilitatea acestora în stocurile producătorilor sau furnizorilor de piese de schimb.

Preturi Orientative pentru Reparatii Display la iFix Timisoara

La iFix Timisoara, reparația ecranelor iPhone este tratată cu profesionalism. Este important de menționat că tarifele noastre sunt competitive și reflectă nu doar calitatea serviciului, ci și a componentei înlocuite. Iată o orientare generală a costului de înlocuire pentru modelele de iPhone populare:

  • iPhone 7: Ecranul acestui model, unul dintre cele mai robuste din gama sa, ar putea avea un cost accesibil pentru înlocuire.
  • iPhone 8 și X: Având în vedere îmbunătățirile aduse modelului X, costurile pentru înlocuirea ecranelor acestor modele pot varia.
  • iPhone XS și XS Max: Cu un design premium, prețurile pentru înlocuirea display-ului modelelor XS/SX Max pot fi mai ridicate, datorită tehnologiei avansate.
  • iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max: Înlocuirea ecranului pentru aceste modele poate avea diverse gradatii de cost în funcție de performanța și mărimea ecranului.
  • iPhone 12, 12 Pro, 12 Pro Max: Reparatia display-ului pentru gama iPhone 12 necesită atenție pentru detalii, putând astfel influența prețul final.
  • iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max: Cu introducerea ProMotion și altor noi tehnologii, repararea ecranelor acestor dispozitive poate implica un cost mai mare.
  • iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max: Fiind printre ultimele lansate, ecranele lor de înaltă calitate pot conduce la prețuri pe măsură pentru reparații.
  • iPhone 15, 15 Pro, 15 Plus, 15 Pro Max: Reparațiile pentru aceste noi modele necesită piese de schimb pe măsura inovațiilor aduse de Apple.
  • iPhone 16, 16 Pro Max, 16 Plus: Înlocuirea ecranului pentru vârful de gamă iPhone 16 va reflecta ultimele tehnologii inclusiv în preț.

Servicii Complementare Disponibile

Pentru orice nevoie legată de reparații iPhone, iFix oferă o gamă largă de servicii precum: înlocuirea acumulatorului, stergerea conturilor iCloud sau Google, update-uri de software, reparații hardware diverse (de la touchscreen-uri la difuzoare).

Transparență și Sustenabilitate la iFix

iFix se mândrește cu un proces de reparare transparent: fie că asistați fizic sau prin transmisiune live, veți putea urmări întregul proces. Mai mult, promovăm o politică prietenoasă cu mediul, reciclând produse ce nu pot fi reparate.

Cum Procedăm?

Puteți conta pe expertiza tehnicianului nostru, precum și pe serviciul nostru rapid și eficient. Toate reparațiile sunt acoperite de garanții de la 3 luni la 2 ani și suntem notificati prin sms sau email despre progresul reparației.

De Ce să Alegeți iFix pentru Reparația iPhone-ului?

Cu peste 450 de recenzii pozitive pe Google, serviciile noastre se disting prin calitate și fiabilitate. De asemenea, oferim servicii corporate pentru companiile locale mari ce au încredere în competența noastră.

Apel la Acțiune

Dacă vă găsiți în situația nefericită de a avea un iPhone cu ecranul spart sau deteriorat și vă aflați în Timișoara, nu ezitați să ne contactați. Sunați la telefon 0356009210 și vă vom asigura o reparație profesională și durabilă!