Cât Costă Repararea unui iPhone 13 în România?

137

Cât Costă să Repari un iPhone 13?

Atunci când vine vorba de reparații iPhone 13, este esențial să știi că prețurile pot varia considerabil în funcție de mai mulți factori, inclusiv calitatea componentei și disponibilitatea în stocurile producătorilor. Cunoașteți opțiunile care vă stau la dispoziție și alegeți înțelept.

Costuri Reparare iPhone 13

Redăm viață dispozitivului tău la iFix, oferind o gamă largă de servicii pentru orice nevoie ai putea avea. Un service autorizat iPhone 13 vă poate oferi garanția unei lucrări de înaltă calitate.

Înlocuire Display iPhone 13

Cost înlocuire display iPhone 13 nu este unul standard și poate fluctua. Înlocuirea ecranului presupune atât schimbarea panel-ului defect, cât și o verificare a funcționalității touchscreen-ului. Dacă ai avut neșansa de a-ți deteriora ecranul, la iFix te putem ajuta să rezolvi situația.

Înlocuire Baterie iPhone 13

Bateria unui smartphone este esențială pentru performanța acestuia. La iFix înțelegem asta, de aceea oferim servicii de schimbare baterie iPhone 13 la prețuri competitive. În plus, evaluăm starea generală a dispozitivului pentru a asigura performanță optimă după intervenție.

Alte Reparații

Pe lângă cele mai comune probleme - ecran spart și baterie defectă - oferim o listă completă de servicii de reparații iPhone 13, adaptate necesităților tale.

  • Reparatie cameră iPhone 13
  • Cost înlocuire sticlă spate iPhone 13
  • Pret schimb port încărcare iPhone 13
  • Schimbare ecran prin procesul de laminare OCA
  • Reparatie difuzor și microfon
  • Rezolvarea problemelor de supraîncălzire sau resetări
  • Stocăm telefoane noi și second-hand, garantate

Toate reparatiile noastre vin cu o garanție de la 3 luni la 2 ani, în funcție de defectul remediat.

Transparența Procesului de Reparație

La iFix, poți asista la întreg procesul de reparație, fie prin transmisie live pe platformele de socializare, fie direct în service lângă tehnician. Suntem un centru de reparații ce pune preț pe transparență și satisfacția clientului.

Ne mândrim cu peste 450 de recenzii pozitive, ceea ce arată că majoritatea clienților noștri sunt mai mult decât satisfăcuți de serviciile pe care le oferim. Lucrăm rapid, eficient, și îți ținem la curent cu stadiul reparațiilor prin SMS sau e-mail.

Sustenabilitate și Reciclare

Incurajăm protecția mediului și practicăm reciclarea produselor ce nu pot fi reparate. De asemenea, în unele cazuri achiziționăm produsele defecte pentru a preveni impactul negativ asupra mediului înconjurător.

Concluzie

Un iPhone 13 care necesită reparație nu trebuie să fie o grijă majoră. La iFix, ai parte de servicii profesionale, rapide și la prețuri corecte. Fie că este vorba de înlocuirea ecranului, a bateriei sau orice altă defecțiune, echipa noastră de experți este aici pentru a te ajuta. Pentru orice nevoie de service în Timișoara, sună-ne la 0356009210 și lasă-ne să îți redăm dispozitivul ca nou!