Samsung nu va mai furniza actualizari pentru seriile A50 si S10

243 Adăugat de Marian Rosca

În februarie 2019, Samsung a lansat seria Galaxy S10, care consta din trei smartphone-uri: Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e. Acestea au primit actualizări în ultimii patru ani, dar Samsung a anunțat recent că nu vor mai fi distribuite actualizări pentru aceste dispozitive prin programul său de actualizare.

Cu toate acestea, Samsung Galaxy S10 Lite, care a fost lansat câteva luni mai târziu decât celelalte modele din seria S10, va primi în continuare actualizări de la producătorul coreean. De asemenea, Samsung a demonstrat anterior că nu renunță definitiv la actualizări, chiar dacă acestea nu sunt oficiale, pentru a aborda vulnerabilitățile și problemele similare cu o nouă actualizare.

În plus, în februarie 2019, Samsung a lansat Galaxy A50, care va primi în continuare actualizări oficiale de la producător. Acest dispozitiv a fost actualizat fidel în ultimul an de către Samsung.

Prin urmare, în viitorul apropiat ar putea fi furnizate mici actualizări pentru dispozitivele din seria S10, dar în principiu acestea sunt considerate depășite. Samsung se concentrează acum pe lansarea de dispozitive noi și inovatoare pentru a rămâne competitiv pe piața smartphone-urilor.