Apple a lansat un nou serviciu de plata

305 Adăugat de Marian Rosca

Apple a lansat nou serviciu de plată numit Apple Pay Later, care permite utilizatorilor să cumpere produse folosind o linie de credit, fără să fie nevoie să furnizeze un card de credit sau să plătească în avans. Serviciul este disponibil în SUA și se va extinde în curând și în alte țări.

Apple Pay Later funcționează astfel: utilizatorii pot alege să plătească pentru cumpărăturile lor în patru tranșe egale, la intervale regulate de plată, de la două săptămâni la șase săptămâni, sau pot alege să plătească în rate lunare pe o perioadă de până la 12 luni. Pentru a utiliza acest serviciu, utilizatorii trebuie să aibă un card Apple Pay înregistrat și să îndeplinească anumite criterii de eligibilitate, cum ar fi vârsta și istoricul de credit.

Apple a declarat că acest serviciu este conceput pentru a fi o alternativă la utilizarea cardurilor de credit și a altor metode de plată obișnuite, oferind o flexibilitate mai mare și o experiență mai simplă de plată. Utilizatorii pot gestiona plățile lor prin intermediul aplicației Wallet, unde pot verifica balanța datorată și data scadentă a plății.

Cu toate acestea, este important să reținem că Apple Pay Later nu este gratuit. Utilizatorii vor plăti dobânzi pentru utilizarea liniei de credit, iar această dobândă va varia în funcție de perioada de timp și de suma împrumutată. Prin urmare, utilizatorii trebuie să fie atenți la costurile asociate utilizării acestui serviciu și să se asigure că își pot permite să plătească sumele datorate la timp.

În concluzie, Apple Pay Later este o nouă opțiune de plată interesantă pentru utilizatorii de Apple Pay din SUA și promite să facă experiența de cumpărare mai convenabilă și mai flexibilă. Cu toate acestea, este important să se ia în considerare costurile și să se plătească în mod responsabil pentru a evita problemele financiare.