iFix - Ți-ai spart sticla la Samsung Edge? Știai că ...

2945 Adăugat de Rosca Sorin

Ti-ai spart sticla telefonului?

Cand vine vorba de modelele Edge produse de Samsung trebuie sa fim foarte atenti la modul in care protejam aceste dispozitive pentru ca sunt FOARTE SENSIBILE iar reparatia acestora nu este tocmai simpla!

In situatia in care, in urma unui soc mecanic, display-ul telefonului tau a avut de suferit trebuie sa ai in vedere ca pentru rezolvarea acestei probleme ai 2 variante:

 1. Inlocuirea modulului LCD complet. Aceasta varianta este necesara in cazul in care display-ul tau prezinta defecte de ordin tehnic. (linii de pixeli, pete , umbre , touchscreen nefunctional, nu afiseaza, etc). Este bine de retinut faptul ca iFix monteaza doar produse 100% originale , desi in comert exista si variante "aftermarket" (copii fidele ale produselor de acest fel).

 2. Inlocuirea sticlei prin procesul de laminare OCA! Aceasta varianta este posibila in cazul in care functionalitatea LCD-ului nu este afectata in urma socului mecanic! (acesta functioneaza in parametrii normali, nu are probleme de afisaj, touchscreen sau orice alte defecte). Pot fi reconditionate telefoanele Samsung S7 edge , S7 edge plus, S8 si S8 plus!

        

Procesul de laminare include cateva operatiuni:

 • Separarea sticlei sparte de LCD la o temperatura de -160 C

 • Curatirea de reziduri a display-ului

 • Aplicarea foliei OCA

 • Laminarea propriu zisa *presarea controlata a sticlei pe LCD

 • Eliminarea bulelor de aer dintre sticla si display prin procesul de *debubble

Am enumerat aceste procese pentru ca este important sa ai in vedere faptul ca fiecare proces in parte necesita o atentie deosebita si o tehnica aparte, astfel durata de inlocuire a sticlei poate dura intre 6 ore si 48 de ore!

Oricare ar fi situatia in care se incadreaza telefonul tau trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte:

 1. Un produs odata ce a fost desfacut/spart isi pierde garantia initiala

 2. Prin dezasamblare, produsele nu mai sunt "waterproof". Oricum , intre noi fie vorba, "waterproof-ul" este in mare parte o strategie de marketing a producatorului!

 3. Se ofera garantie indiferent ca se schimba sticla sau LCD-ul

 4. Tu nu iti asumi nici un risc! Precizam acest aspect , pentru ca sunt service-uri care nu isi asuma riscul in cazul in care LCD-ul se defecteaza iremediabil in procesul de laminare (de aici si costurile de reparatie pe care le ofera sunt mici. Ca si o paranteza pretul mic este determinat si de calitatea produselor folosite: sticla slaba calitativ, OCA neoriginal, tehnica si aparatura depasita, etc...... si nu cred ca iti doresti o reparatie care sa tina 2 saptamani)

Acum stii cum stau lucrurile!

Este momentul sa iei o decizie!

Daca iti doresti o reparatie de calitate, atunci vorbim aceiasi limba si te poti baza pe serviciile noastre!

Ne gasesti in fiecare zi de Luni pana Sambata in intervalul orar 10:00 – 19:00 in Timisoara Piata Victoriei nr 7 (vis-a-vis de Catedrala)!

 

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi la nr de telefon: 0356917

Cu drag, Echipa iFix Timisoara!