iFix - iPhone-ul tău are sticla sau display-ul spart?

4687 Adăugat de Rosca Sorin

iPhone-ul tau arata ca cel din imaginea de mai sus?

Daca iti doresti o reparatie de calitate a acestuia, trebuie sa stii ca ai 2 variante prin care il poti repara!

  1. In cazul in care functionalitatea LCD-ului nu este afectata in urma socului mecanic adica display-ul functioneaza perfect chiar daca are sticla sparta (touch-ul merge bine, nu are urme de presiune sau alte pete) SE POATE INLOCUII DOAR STICLA, pastrandu-se LCD-ul original. Aceasta varianta presupune separarea sticlei sparte de pe lcd si inlocuirea ei cu o alta sticla tratata termic si chimic, cu aceleasi proprietati ca si cea originala!
  2. In cazul in care functionalitate LCD-ului este afectata in urma socului mecanic (touchscreen nefunctional , linii de pixeli evidente, urme de presiune) atunci solutia este INLOCUIREA MODULULUI LCD.

In aceasta situatie este bine de stiut ca sunt foarte multe variante de LCD-uri pe piata din Romania, copii de diverse calitati , unele mai bune altele mai putin bune, sunt chiar unele variante foarte proaste de LCD care ,odata montate pe telefon, duc la scurtcircuitarea dispozitivului. 

Exista display NOU original pentru iPhone?

Apple nu face Display-uri pentru comertul public, doar produse finite, astfel ca NU exista in piata display NOU ORIGINAL!

Exista insa 2 categorii de lcd-uri ORIGINALE pe care le poti gasi:

  1. LCD Original SWAP - acesta este practic un display second-hand , dar ca NOU, recuparat de pe un alt dispozitiv APPLE
  2. LCD Original Refurbish - acesta este un display RECONDITIONAT si provine din reconditionarea profesionala a LCD-urilo Apple prin inlocuirea ramei, a sticlei sau a polarizatorului.

Hai sa vorbim putin si despre LCD-ul COPY!

Asa cum spuneam, sunt foarte multe calitati la display-uri, din acest motiv o sa gasiti preturi pentru acelasi produs intr-un service cu 100 de lei si in altul cu 300 de lei! Ambele arata la fel in exterior dar in realitate calitatea difera extrem de mult!

De-a lungul timpului am testat peste 20 de variante pana am ajuns la o solutie de display COPY care sa prezinte caracteristici identice 99.9% cu cel original! Sa fim seriosi, e greu sa copiezi Apple 100%.

Stii acum cum stau lucrurile, asa ca raspunde-ti la intrebarea: 

Vrei ca reparatia telefonului tau sa fie de calitate sau vrei o reparatie care sa fie ieftina dar care sa nu prezinte nici o garantie?

Daca vrei o reparatie de calitate atunci poti conta pe noi, daca vrei altceva, din pacate nu suntem noi solutia!

 

In speranta ca aceste informatii te-au ajutat sa vezi mai clar lucrurile in ceea ce priveste reparatia iPhone-ului,  te invitam in service-ul nostru din Piata Victoriei, nr. 7 din Timisoara, sa beneficiezi de servicii profesionale, intr-un timp record (60 de minute pentru inlocuire LCD-ului).

Cu respect,

Sorin Rosca,

Fondator iFix Timisoara