Costuri Reparații Ecran iPhone: Cât Te Costă Schimbul?

52

Costuri de Reparație pentru Ecranele de iPhone - Ghidul Tau Complet

În momentul în care ecranul unui iPhone se sparge sau este avariat, întrebarea care apare imediat este cât va costa să îl înlocuiești? În acest articol, explorăm costurile asociate cu înlocuirea ecranelor pentru diferite modele de iPhone, cum ar fi iPhone 7, iPhone 8, X, XS, XS Max până la cele mai noi modele cum ar fi iPhone 16 și 16 Pro Max.

Pret Ecran iPhone 7 si Costurile pentru Modelul iPhone 8 și X

Cei care au nevoie de un pret ecran iPhone 7 sau sunt curioși de cost reparatie iPhone 8 X trebuie să știe că prețurile pot varia. Diferența de cost este dată de calitatea piesei de schimb și de disponibilitatea acesteia la producători și furnizori.

Schimb Ecran iPhone XS și XS Max - Ce Trebuie Să Știi

Cauți să afli mai multe despre schimb ecran iPhone XS sau preturi inlocuire ecran XS Max? Important de menționat este că prețurile pentru aceste reparații sunt influențate de factori precum: originalitatea componentei, garantia oferita și rapiditatea intervenției.

Ecranul iPhone 11 Series: De la 11 la 11 Pro Max

  • Cât costă ecranul unui iPhone 11?
  • Tarif ecran iPhone 11 Pro?
  • Înlocuire display iPhone 11 Pro Max costuri?

Îndrumăm clienții să ne contacteze direct pentru o estimare corectă în funcție de nevoile lor specifice.

Înlocuire Ecran iPhone 12 Seria - Costuri și Opțiuni

Pentru modelele mai recente, precum cost schimb ecran iPhone 12, preturi ecran iPhone 12 Pro, și schimbare ecran iPhone 12 Pro Max valoare, piesele de schimb pot varia, ceea ce influențează prețul final.

Ecranul Seriilor iPhone 13 și iPhone 14

Informațiile despre costurile pentru ecran iPhone 13 și ecran iPhone 14 original sunt vitale pentru posesorii acestor dispozitive, însă reiterăm faptul că pentru o estimare exactă este necesară consultarea unui tehnician.

  • Preț înlocuit ecran iPhone 13 Pro?
  • Inlocuire ecran iPhone 14 Pro Max preturi?

iPhone 15 și 16: Reparații Ecran pentru Cele Mai Noi Modele

Seria iPhone 15 și iPhone 16 aduce inovații nu doar pe plan tehnologic, dar și în ceea ce privește reparațiile. Detalii despre ecran iPhone 15 cost service sau iPhone 16 Plus pret schimb ecran vor fi întotdeauna mai accesibile în urma unei discuții directe cu tehnicienii noștri calificați.

În Căutarea Unui Service Profesionist?

La iFix, în Timișoara, oferim nu doar estimări corecte pentru ecranele iPhone, ci și o abordare transparentă și profesională a tuturor reparațiilor. Ai la dispoziție posibilitatea de a urmări în timp real intervențiile tehnicianului prin transmisiuni live sau chiar prezența la locația noastră din Piața Victoriei, nr 7.

Serviciile Noastre

Indiferent că e vorba de o simplă înlocuire de baterie sau o reparație mai complexă, echipa noastră este aici pentru a oferi soluțiile cele mai eficiente și ecologice. În plus, achizițiile și reparațiile de dispozitive vin cu garantii extinse și posibilitatea de a opta pentru aparate refolosite, în scopul protejării mediului.

Concluzii și Apel la Acțiune

Dacă te confrunți cu un ecran spart sau cu o avarie care necesită atenția unui specialist, te îndrumăm să apelezi la noi. Contactează echipa iFix Timișoara la numărul 0356009210, pentru o consultație și o estimare a costurilor care să se potrivească nevoilor tale specifice. Suntem aici să îți redăm funcționalitatea și aspectul impecabil al dispozitivului iPhone!