Cât Costă Schimbul de Ecran pentru Seriile iPhone?

113

Costuri pentru Inlocuirea Ecranului la Modelele iPhone

Esti proprietar de iPhone si te confrunti cu un display spart sau defect? Atunci cu siguranta te intrebi cat costa un ecran de iPhone si unde iti poti repara dispozitivul rapid si sigur. Lucrul cel mai important de retinut este ca preturile pot varia considerabil in functie de modelul de iPhone pe care il detii si de calitatea componentei cu care este inlocuit ecranul, precum si de disponibilitatea in stocurile producatorilor.

Preturi Orientative pentru Inlocuirea Display-ului la iPhone

  • Pret ecran iPhone 7: Acesta fiind un model mai vechi, preturile tind sa fie mai accesibile.
  • Inlocuire display iPhone 8: Ca si la 7, aceste preturi sunt relativ scazute.
  • Cost schimb ecran iPhone X: Un model de reper, cu tehnologie OLED, schimbarea display-ului poate avea un cost mai ridicat.
  • Preț reparatii iPhone XS: Preturi asemanatoare cu iPhone X, dat fiind ca si XS foloseste un ecran OLED.
  • Schimbare ecran iPhone XS Max: Dat fiind dimensiunile mai mari, costul poate creste corespunzator.

Pentru modelele mai noi, preturile pot fi influentate de tehnologia avansata a ecranelor si de noua generatie de display-uri:

  1. iPhone 11 si variantele Pro: Ecrane Liquid Retina si Super Retina XDR.
  2. iPhone 12 si variantele Pro: Introducerea Ceramic Shield pentru o protectie suplimentara.
  3. iPhone 13, 14, 15 si noile modele 16: Inovatiile continua cu imbunatatiri ale performantei si durabilitatii.

Servicii de Inlocuire a Ecranului in Timisoara

La iFix, centrul de reparatii telefoane din Piata Victoriei, nr. 7, in Timisoara, ecranele iPhone sunt inlocuite cu profesionalism si atentie la detalii. Iar daca te afli in apropiere, te asteptam in serviciul nostru pentru a asista la reparatia dispozitivului tau fie direct, fie printr-o transmisiune live pe retelele de socializare.

Oferim garantie pentru serviciile noastre intre 3 luni si 2 ani, in functie de defectul remediat, si punem la dispozitia clientilor nostri cea mai variata gama de servicii – de la inlocuire display si acumulator, la rezolvarea problemelor de software si multe altele. Suntem mandri de cele peste 450 de recenzii pozitive pe Google, care confirma satisfactia clientilor nostri.

Protejarea mediului este o valoare de baza pentru noi. De aceea, promovam reciclarea si oferim un program de buy-back pentru telefoane defecte, pentru a preveni poluarea mediului inconjurator. Sustinem reparatiile ca alternativa ecologica si economica fata de achizitionarea unor dispozitive noi.

Call to Action

Daca esti in cautarea unui service de incredere pentru reparatia iPhone-ului tau in Timisoara, suna acum la 0356009210. La iFix, ramanem transparenti si de cuvant, oferindu-ti cele mai bune servicii de reparatii.

Concluzie

Chiar daca poate parea o provocare sa iti repari iPhone-ul, la iFix procesul devine simplu si transparent. Ne dedica clientilor nostri si mediului, asigurandu-te ca dispozitivul tau va functiona ca nou. Fie ca e vorba de un iPhone 7 sau un model iPhone 16, iti stam la dispozitie pentru a aduce display-ul tau la viata.