Cat Costa Schimbarea Ecranului pentru Modele de iPhone?

162

Costuri pentru Înlocuirea Ecranului la Modelele de iPhone 7 până la 16 Pro Max

În cazul în care ecranul iPhone-ului tău a suferit un accident nefericit, cel mai probabil te întrebi cât ar costa să-l înlocuiești. Preturile pentru inlocuirea unui display de iPhone pot varia semnificativ în funcție de modelul telefonului tău și de calitatea componentelor de înlocuire. De la iPhone 7, primul model cu butonul Home haptic, până la noua serie iPhone 16, oferim un serviciu complet pentru a-ți aduce telefonul înapoi la viață.

Pret Ecran iPhone 7 și Seriile Următoare

  • Cost inlocuire display iPhone 8 - variații în funcție de calitate și producător
  • Preturi ecrane iPhone X, XS și XS Max - extindere a opțiunilor premium
  • Cât costă reparatia pentru iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max - tehnologie avansată
  • Cost reparatie ecran iPhone 12, 12 Pro și 12 Pro Max - noul design ceramit
  • Tarif schimb display iPhone 13, 13 Pro și 13 Pro Max - ecrane mai luminoase și rezistente
  • Preț inlocuit display iPhone 14 Pro Max - ultimele noutăți în tehnologie

Este important de subliniat faptul că costurile pentru schimbarea ecranului pot include nu doar piesa însăși, ci și manopera specifică fiecărui service. Având în vedere că fiecare generație aduce îmbunătățiri tehnologice, costurile pot crește proporțional cu complexitatea reparațiilor necesare.

Schimbare Display iPhone 14 Plus, 15 și MODELELE Ulterioare

Pe măsură ce avansăm în generații, vedem o creștere în dimensiuni, calitatea afișării și robustețea materialului, fapt pentru care costurile pentru Înlocuirea display-urilor pentru iPhone 14 Plus, 15, 15 Pro și 15 Pro Max pot avea valori mai ridicate comparativ cu modelele anterioare. În ceea ce privește seria iPhone 16, aceasta reprezintă ultima inovație în materie, cu ecrane ce incorporază tehnologie de vârf și specificații de ultimă oră, reflectate, desigur, și în tarifele de înlocuire.

De Ce să Alegi iFix pentru Repararea iPhone-ului tău?

La iFix, locația noastră din Timișoara, Piața Victoriei nr. 7, oferim mai mult decât un simplu serviciu de reparatii. Transparența în relația cu clienții noștri este prioritară, de aceea îți punem la dispoziție posibilitatea de a asista la procesul de reparare, fie prin transmisiune live, fie direct în locația noastră. Garantăm pentru fiecare intervenție efectuată, cu perioade de acoperire între 3 luni și 2 ani, iar bogata noastră experiență este susținută de peste 450 de recenzii pozitive pe Google.

Responsabilitate și Respect Pentru Mediu

Conștienți de importanța protejării mediului, încurajăm reciclarea și oferim un program special pentru produsele ireparabile. Într-o lume dominată de consum, la iFix punem accentul pe repararea dispozitivelor, oferindu-ți o opțiune mai ecologică și economică decât achiziția unui nou dispozitiv.

Serviciile Noastre Complete

Oferim o gamă vastă de servicii de reparatii, de la înlocuirea display-ului, acumulatorului și până la servicii de software cum ar fi ștergerea conturilor iCloud/Google sau update-uri de soft. Rezolvăm chiar și probleme complexe ca supraîncălzirea aparatului sau defecte de afișaj.

Dacă ești din Timișoara sau împrejurimi și ai nevoie de o reparatie pentru ecranul iPhone-ului tău, echipa iFix este aici pentru tine. Nu ezita să ne contactezi la 0356009210 - specialiștii noștri sunt pregătiți să îți ofere consultanță și servicii la cele mai înalte standarde de calitate.