Costul Reparației Ecranului iPhone: Ce Trebuie Să Știi?

103

Cât Costă Inlocuirea Ecranului unui iPhone?

Ești posesorul unui iPhone 7, iPhone 8 X, sau un model chiar mai recent, cum ar fi iPhone 16 Pro Max? Atunci cu siguranță te-ai întrebat cel puțin o dată cât te poate costa repararea sau înlocuirea display-ului în caz de nevoie.

Servicii oferite de iFix în Timișoara

La iFix, centrul nostru de reparații din Timișoara situat pe Piața Victoriei nr 7, te așteptăm cu o gamă largă de servicii pentru telefonul tău iPhone. De la tehnologii avansate, cum ar fi laminarea OCA pentru ecrane, până la probleme standard, precum înlocuirea acumulatorului, suntem pregătiți să ne ocupăm cu profesionalism de orice defecțiune.

Cât costă un ecran de iPhone?

Prețurile pentru înlocuirea unui ecran de iPhone pot varia în funcție de multe aspecte. Calitatea componentei și disponibilitatea acesteia în stocurile producătorilor sunt doar două dintre factorii care influențează costurile de reparație. Datorită varietății mari de modele, de la iPhone 7 și până la iPhone 16 Plus, este dificil de oferit o sumă exactă fără o evaluare prealabilă.

  • Pret ecran iPhone 7: o opțiune cost-eficientă pentru utilizatorii unui model mai vechi.
  • Schimbare display iPhone 8 X: când display-ul nu mai răspunde la comenzi.
  • Costuri reparatie iPhone XS: pentru un telefon care îmbină performanța cu designul.
  • Tarif ecran iPhone XS Max: când ești adeptul unui ecran de dimensiuni mari.

Pentru a putea oferi un preț exact, recomandăm să ne vizitezi pentru o diagnosticare profesională. Experții noștri vor determina soluția ideală pentru tine și îți vor oferi un cost estimativ transparent.

Transparență și Calitate

Suntem cunoscuți pentru transparența cu care tratăm fiecare reparatie. Clienții noștri pot urmări întregul proces de reparație, fie prin transmisiune live pe rețelele de socializare, fie direct în cadrul centrului nostru de service. În plus, oferim o garanție între 3 luni și 2 ani, în funcție de defectul remediat.

Protejăm Mediul Înconjurător

Credem în sustenabilitate și încurajăm reciclarea componentelor. Dacă dispozitivul tău Apple nu mai poate fi reparat, dispunem de un program de reciclare pentru a preveni poluarea. În unele cazuri, chiar oferim să cumpărăm dispozitivele defecte de la clienți, pentru a evita degradarea mediului.

Lista noastră de Servicii pentru iPhone

  • Inlocuire display și acumulator
  • Reparatii microfon și difuzor
  • Stergere cont iCloud sau Google
  • Update de soft și eliminare cod de ecran

Call to Action

Ți-a luat telefonul o lovitură și are nevoie de o înlocuire display? Sau poate te confrunți cu altă problemă hardware sau software? Nu ezita să ne contactezi la numărul 0356009210 pentru orice serviciu în Timișoara. Fii sigur că alegând iFix, alegi calitatea și profesionalismul!