Inlocuire Display iPhone 13 Pro | Service Profesional Timisoara

70

iFix: Centrul de Încredere pentru Reparații Telefoane și Tablete în Timișoara

La iFix, situat convenabil în inima Timișoarei, pe Piața Victoriei nr. 7, ne dedicăm reparațiilor smartphone-urilor și tabletelor dumneavoastră, atingând noi standarde de excelență și transparență în domeniul serviciilor de reparații hardware și software. Fie că e vorba de un iPhone 13 Pro Max cu acumulatorul care trebuie înlocuit sau de o resetare a parolei iCloud, experții noștri sunt aici pentru a vă oferi servicii profesionale și rapide.

Experiența Unică iFix: Vizionați Procesul de Reparație

Unul dintre aspectele care ne diferențiază este modul nostru unic de a involve clienții în procesul de reparație. Suntem unicul service din România care permite clienților să urmărească întregul proces de service, fie printr-o transmisiune live pe platformele de socializare, fie prin prezenta fizică la biroul tehnicianului. Transparența și angajamentul față de cuvânt dat sunt pilonii pe care iFix își construiește încrederea clienților.

Servicii Diverse și Garanție Extinsă

Oferim o gamă largă de servicii, de la înlocuirea display-ului la laminarea OCA a sticlei, și multe altele. Toate aceste servicii vin acompaniate de o garanție între 3 luni și 2 ani, în funcție de defectul remediat, și ne bucurăm de peste 450 de recenzii pozitive pe Google, ceea ce evidențiază satisfacția clienților noștri.

  • Inlocuire display iPhone 13 Pro Timișoara
  • Service acumulator iPhone 13 Pro Max Timișoara
  • Reparatii ecran iPhone 13 Timișoara
  • Laminare OCA sticla iPhone 13 Pro Timișoara
  • Stergere cont iCloud iPhone 13 Pro Max Timișoara
  • Resetare parola iCloud iPhone 13 Timișoara
  • Servicii update software iPhone 13 Pro Timișoara
  • ... plus multe altele

Inovații pentru Mediu și Programul de Reciclare

Suntem angajați în protejarea mediului și încurajăm reciclarea. Avem un program de reciclare pentru produsele ce nu mai pot fi reparate și în unele cazuri, achiziționăm produsele defecte de la clienți pentru a evita ca acestea să ajungă în mediul înconjurător.

Vânzare și Achiziție de Dispozitive cu Garanție

Vă oferim opțiunea achiziționării și vânzării de telefoane noi și second hand, toate cu o garanție extinsă de la 1 an la 2 ani, asigurându-vă că orice achiziție este protejată și de încredere.

Comunicare şi Service Orientate spre Client

La iFix, comunicăm proactiv cu clienții noștri prin SMS și e-mail, notificându-i cu privire la progresul reparațiilor lor, și colaborăm cu companii locale mari, ceea ce întărește încrederea în calitatea și fiabilitatea serviciilor noastre.

Probleme Rezolvate cu Profesionalism

Rezolvăm o gamă variată de probleme, de la dispozitive care se încălzesc la ecrane zgâriate sau baterii umflate. Datează-ne un telefon la 0356009210 și echipa iFix va diagnostica problema, oferind soluții eficiente și îmbunătățind performanța dispozitivului dumneavoastră.

Concluzie

Dacă sunteți din Timișoara sau împrejurimi și căutați un service profesionist pentru iPhone 13 sau orice alt dispozitiv mobil, iFix este soluția ideală. Veniți să experimentați un serviciu de reparații telefoane transparent și de înaltă calitate, unde satisfacția dumneavoastră este garantată. Pentru orice întrebări sau programări, nu ezitați să ne contactați la 0356009210.