Cât Costă Reparatia unui iPhone 13? Prețuri și Servicii Autorizate

129

Cost Reparație iPhone 13 - Tot ce Trebuie să Știi

Întrebarea "cât costă să repari iPhone 13?" este una frecventă în rândul posesorilor acestui model. Prețul pentru o reparatie iPhone 13 poate varia semnificativ în funcție de natura defecțiunii și calitatea componentelor înlocuite. Vom discuta aici despre serviciile oferite de iFix și aspecte esențiale ale costurilor de service pentru iPhone 13.

Servicii Reparații iPhone 13

iFix este centrul de reparații iPhone situat in Timișoara, ce oferă o gamă largă de servicii ce merg de la simpla schimbare a ecranului iPhone 13 până la intervenții tehnice complexe.

Inlocuire Display iPhone 13

Unul dintre cele mai solicitate servicii este inlocuirea display-ului la iPhone 13. Această intervenție este necesară atunci când ecranul este crăpat, are pixeli morți sau nu mai răspunde la comenzi. Prețurile pentru inlocuirea ecranului pot varia în funcție de disponibilitatea pe piață și calitatea componentei montate.

Schimbarea Bateriei iPhone 13

Pe măsură ce telefonul este utilizat, bateria își pierde capacitatea de a reține încărcătura. Pretul inlocuirii bateriei iPhone 13 depinde de calitatea acumulatorului utilizat și de complexitatea operațiunii.

Reparații pentru Componente Diverse

  • Răspundem nevoii de reparatii iPhone 13 autorizate, fie că este vorba de o problemă de software sau de hardware.
  • Intervențiile pot include schimbarea sticlei iPhone 13, repararea sistemului de camere sau a modulului Wi-Fi.

Servicii Adiționale

Oferim și servicii precum recuperarea datelor, ștergerea contului iCloud sau rezolvarea problemelor legate de supraîncălzire sau resetare frecventă.

Transparența și Garanția Reparațiilor

La iFix înțelegem importanța transparenței. Oferim posibilitatea de a viziona întreg procesul de reparație și acordăm garanție pentru reparații iPhone 13, între 3 luni și 2 ani, în funcție de defectul remediat. De asemenea, clienții sunt informați în mod constant despre stadiul reparației.

Protecția Mediului și Sustenabilitate

Încurajăm reparațiile în locul achiziționării unui dispozitiv nou și avem un program de reciclare pentru produsele ce nu pot fi reparate.

Cost Estimativ și Reparație Rapidă

Costurile estimative pentru reparații iPhone 13 nu pot fi stabilite fără o examinare atentă a dispozitivului. Majoritatea reparațiilor le efectuăm pe loc, în timp ce altele pot dura. Pentru o reparație rapidă iPhone 13, ne puteți contacta pentru a stabili detalii și a asigura componentele necesare.

Contactați-ne

Dacă sunteți în Timișoara și aveți nevoie de un service GSM iPhone 13, sunați la 0356009210 pentru a discuta cu unul dintre tehnicienii noștri sau pentru a programa o reparație. Vă așteptăm în locația noastră din Piața Victoriei nr 7, pentru a oferi dispozitivului dvs. atenția meritată.