Cât Costă Reparatia iPhone 13 la Service Autorizat?

86

Cost Reparație iPhone 13 – Ghidul Tău Complet

A-i oferi iPhone-ului 13 o nouă șansă în urma unei defecțiuni este mult mai simpatic bugetului decât achiziționarea unui nou dispozitiv. Dar, cât te costă, de fapt, acest gest? În centrul nostru iFix din Timișoara, prețurile pentru repararea iPhone 13 pot varia în funcție de mulți factori, printre care calitatea componentei și disponibilitatea acesteia în stocuri.

Inlocuire Display și Sticlă pentru iPhone 13

Unul dintre cele mai comune servicii solicitate este înlocuirea display-ului și a sticlei pentru iPhone 13. Această intervenție este necesară când te confrunți cu un ecran spart sau zgâriat și vrei să-l vezi pe cel drag înapoi la claritatea sa inițială.

  • Pret schimbare ecran iPhone 13: Acest serviciu poate include înlocuirea întregului ansamblu de display sau doar a sticlei exterioare, procedură posibilă prin laminare OCA.
  • Costuri înlocuire sticlă iPhone 13: Vorbim de un proces mai puțin costisitor decât schimbarea întregului display, însă totul depinde de gravitatea daunei.

Baterie Nouă pentru iPhone 13

În cazul în care bateria ta nu mai ține încărcarea sau s-a umflat, serviciul de înlocuire baterie iPhone 13 este cel pe care îl cauți. Un acumulator nou îți poate reda autonomia necesară pentru o zi întreagă de utilizare.

Reparatii Autorizate pentru iPhone 13

Service-ul GSM iPhone 13 se ocupă de toate neajunsurile de natură tehnică sau software cu care te-ai putea confrunta, de la repararea software iPhone 13 și până la rezolvarea problemelor legate de camera foto sau sunet.

Tarif Reparații iPhone 13

Un cost estimativ pentru reparația dispozitivului tău va fi întotdeauna furnizat transparent după o evaluare inițială. Poți fi sigur că în iFix Timișoara prețurile reflectă calitatea pieselor de schimb și a măiestriei tehnicienilor noștri.

Servicii Diverse pentru iPhone 13

De la probleme simple, precum înlocuirea unui buton defect sau reparații la microfon, până la cele mai complexe intervenții precum repararea camerei foto, te asigurăm că avem soluții pentru fiecare nevoie.

Ce te face să alegi iFix Timișoara pentru iPhone-ul tău?

  • Transparență totală – asistă în timp real, fizic sau online, la procesul de reparație al dispozitivului tău.
  • Garantie variabilă între 3 luni și 2 ani, adaptată defectului remediat.
  • O filozofie ce pune accent pe protecția mediului – reciclăm produsele vechi și încurajăm reparația în detrimentul cumpărării de dispozitive noi.

Tehnologie și Suflet

Echipa noastră se mândrește cu peste 450 de recenzii pozitive. Avem parteneriate cu companii locale de renume, iar satisfacția clientului este cea care ne-a adus în top. Pentru toate serviciile, fie că este vorba de o schimbare de display sau de o intervenție software, ne angajăm să oferim nu doar tehnologie, ci și suflet.

Call to Action

Pentru servicii de top în reparațiile pentru iPhone 13, nu eșita să suni la iFix Timișoara la numărul 0356009210. Echipa noastră este pregătită să răspundă oricăror întrebări și să aducă soluții prompte și eficiente, chiar în inima Timișoarei.