Cat costa reparatii ecran iPhone? Comparatie modele 7-16

68

Costurile de Înlocuire a Ecranului pentru iPhone-uri - Ghid Complet

Orice posesor de iPhone știe că frumusețea și tehnologia avansată vine la pachet cu o vulnerabilitate specifică – ecranul. Dacă ai avut ghinionul unui incident neplăcut, trebuie să cunoști opțiunile și costurile pentru înlocuirea ecranului iPhone. Vom discuta despre cât ar putea costa să înlocuiești ecranul de la modelele iPhone 7 până la cele mai recente versiuni, inclusiv iPhone 16 și seriile Pro și Pro Max.

Factori ce Influenteaza Costul de lansare a Ecranului la iPhone-uri

Înainte de a vorbi despre costurile de inlocuire, trebuie să menționăm că prețurile variază în funcție de mai mulți factori. De exemplu, calitatea componentei și disponibilitatea în stocurile producătorilor pot face diferența între un preț rezonabil și unul piperat. În plus, modelele mai noi tind să aibă costuri mai mari de reparatie datorită tehnologiilor avansate pe care le incorporează.

Analiză Costuri pentru Modelele iPhone 7 Până la iPhone 16

  • Pret ecran iPhone 7: Deși este un model mai vechi, înlocuirea ecranului poate totuși sa aduca un cost semnificativ.
  • Cost reparatie ecran iPhone 8: Reparatiile pentru acest model sunt în continuare frecvent solicitate și, prin urmare, costurile sunt competitive.
  • Schimb ecran iPhone X: Sari într-o nouă generație de iPhone-uri cu costuri pe măsură, date fiind caracteristicile tehnologice.
  • Preturi ecran iPhone XS și XS Max: Cu un design similar, diferența dintre costurile celor două modele poate fi influențată de mărimea ecranului și disponibilitatea pieselor.
  • Tarife ecran iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max: Aici începem să vedem o creștere notabilă în preț, având în vedere upgrade-urile de ecran OLED.
  • Preturi inlocuire ecran iPhone 12, 12 Pro și 12 Pro Max: Caracteristicile precum Ceramic Shield impun un cost suplimentar.
  • Valoare ecran iPhone 13, 13 Pro, și 13 Pro Max: Tehnologia ecranului ProMotion sau rata de refresh adaptabilă influențează prețul final.
  • Oferta ecran iPhone 14 și seriile Plus, Pro, și Pro Max: S-ar putea să fie necesar să vă pregătiți pentru cele mai mari costuri, datorită celor mai noi inovații.
  • Prezentare ecran iPhone 15 și variantele Pro: Deși nu avem încă detalii concrete, este de așteptat ca tendința costurilor crescătoare să continue.
  • Valoare inlocuire ecran iPhone 16 și seriile Pro și Plus: Anticipăm continua creștere a costurilor, pe măsură ce tehnologiile evoluează.

Optiuni de Reparatie și Recomandări

Fie că este vorba de un iPhone 7 sau de ultimul strigăt de iPhone 16 Pro Max, la iFix, centrul de reparatii din Timișoara, respectăm transparența și suntem alături de clienți în fiecare etapă a procesului de reparatie. Asigurăm clienții că folosim doar componente de cea mai bună calitate, iar lucrările noastre vin cu o garanție între 3 luni și 2 ani.

De ce să Alegi iFix pentru Reparatiile tale iPhone?

Suntem singurul service din România care oferă posibilitatea clienților de a asista la întregul proces de service, fie prin transmisiune live, fie prin prezenta fizică a clientului în service. Cu peste 450 de recenzii pozitive pe Google, suntem dovada că majoritatea clientilor sunt satisfăcuți de serviciile noastre. De la inlocuire display și până la stergere cont iCloud, vei beneficia de experiența și profesionalismul echipei iFix.

Dacă ai nevoie de un service de încredere pentru reparația dispozitivului tău în Timișoara, nu ezita să ne contactezi la numărul 0356009210 – alege expertiza și calitatea iFix!