Cât Costă Reparația iPhone-ului Tău? Află Aici!

100

Costurile Reparației iPhone - Ghidul Tău Complet pentru Toate Modelele

Indiferent dacă ai un iPhone 7 sau ultimul model apărut pe piață, incidentele sunt inevitabile și, mai devreme sau mai târziu, te vei confrunta cu necesitatea de a-l repara. Deși costurile reparațiilor pentru iPhone 7, iPhone 8 sau versiuni mai noi precum iPhone X sau iPhone XS pot varia, este esențial să cunoști aproximativ la ce să te aștepți când se întâmplă.

Factori care Influentează Costul Reparației

Prețul pentru repararea unui iPhone poate fluctua în funcție de mai mulți factori. Dacă te confrunți cu o reparație ecran iPhone XS Max sau o înlocuire baterie iPhone 11, trebuie să știi că calitatea componentei înlocuite și disponibilitatea acesteia în stocurile producătorilor vor fi determinante în stabilirea tarifului final.

Costurile Reparațiilor iPhone – Ce Trebuie Să Știi?

 • iPhone 7 și iPhone 8: Deși sunt modele mai vechi, componente originale sunt încă pe piață, dar și varietate de piese aftermarket.
 • iPhone X și iPhone XS: Reparațiile pot fi mai costisitoare, dat fiind designul modern și complexitatea acestor modele.
 • iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max: Prețul înlocuirii display-ului crește proporțional cu calitatea acestuia, iar stocul limitat poate influența prețul.
 • iPhone 12, iPhone 12 Pro, și iPhone 12 Pro Max: Cu fiecare nouă serie, repararea devine mai sofisticată, influențând astfel tariful final.
 • iPhone 13 până la iPhone 16 Pro Max: În cazul modelelor noi, reparatii profesionale sunt esențiale pentru a păstra garanția și funcționalitatea dispozitivului.

Reparatii profesionale la iFix Timisoara

La iFix, centrul nostru de reparații din Timișoara, Piața Victoriei nr. 7, înțelegem că viteza și calitatea sunt esențiale. Nu doar că oferim o gamă largă de servicii, de la înlocuire display și înlocuire baterie, la rezolvarea problemelor de soft și altele, dar îți dăm și posibilitatea de a asista la procesul de reparație.

Serviciile Noastre

 • Înlocuire sticlă ecran prin procesul de laminare OCA
 • Reparație ecran zgâriat sau spart
 • Înlocuire baterie
 • Ștergere cont iCloud sau Google
 • Actualizare software și eliminare coduri de blocare
 • Schimbare difuzor și/sau microfon
 • Diagnosticarea problemelor complexe (supraîncălzire, resetări etc.)
 • Program de reciclare și posibilitatea de a achiziționa produse defecte

În plus, fie că este vorba despre un simplu iPhone 14 Pro Max reparatii ecran sau o operațiune complexă specifică telefonului tău, procesul nostru transparent te va ține informat la fiecare pas. Cu peste 450 de recenzii pozitive pe Google, iFix se mândrește cu un portofoliu vast de clienți mulțumiți, inclusiv companii mari din Timișoara.

Garantia iFix

Oferim garanție între 3 luni și 2 ani, în funcție de tipul defecțiunii remediate, astfel asigurându-te de calitatea și durabilitatea reparației efectuate.

Estimarea Costurilor și Programări

Estimarea costului pentru serviciile de reparații poate fi o adevărată provocare fără o consultare prealabilă. Din acest motiv, iFix îți stă la dispoziție pentru a evalua situația și a furniza o estimare cât mai apropiată de costurile reale, fără obligații.

În cazul în care locuiești în Timișoara sau împrejurimi și ai nevoie de un service de încredere pentru iPhone-ul tău, sună-ne la 0356009210 și echipa noastră de specialiști te va ajuta să alegi soluția optimă pentru necesitățile tale. Reparația dispozitivelor la standard înalt și la prețuri competitive este deviza noastră!

Concluzii

Constientizăm că iPhone-ul tău este mai mult decât un simplu dispozitiv - este partenerul tău de zi cu zi pentru comunicare, distracție și productivitate. De aceea, la iFix ne asumăm responsabilitatea de a restabili funcționalitatea acestuia cu cea mai mare grijă și profesionalism. Alege să repari în loc să înlocuiești și ajută astfel la reducerea impactului asupra mediului, optând pentru o soluție responsabilă și durabilă.

Așadar, indiferent de model - de la iPhone 7 la iPhone 16 Pro Max - calitatea și viteză în reparații sunt garantate la iFix.