Stergere iCloud

213 Adăugat de Marian Rosca

Stergerea iCloud poate fi necesara in cazul in care ai uitat parola de acces sau doresti sa vinzi sau sa oferi dispozitivul cuiva. Stergerea iCloud va elimina toate informatiile tale personale si va permite noului proprietar sa isi configureze propriul cont iCloud.

Daca ai nevoie de servicii de stergere iCloud, iFix Timisoara iti poate oferi solutia potrivita la cel mai bun pret. Expertii nostri iti vor oferi o evaluare gratuita si o solutie personalizata, adaptata nevoilor tale. Vom incerca sa recuperam datele importante si sa iti oferim cele mai bune solutii pentru a-ti sterge iCloud-ul.

Haide in magazinul nostru si discuta cu specialistii nostri pentru a afla mai multe detalii despre serviciile noastre de stergere iCloud. Iti vom oferi un serviciu rapid si de calitate la un pret avantajos.

  • Important

Pentru a putea beneficia de acest serviciu , este obligatoriu sa aveti documentele de achizitie ale produsului ( factura si bon fiscal ) .

Conturile iCloud nu pot fi sterse sau deblocate fara aceste documente !
Timpul necesar acestei proceduri variaza intre 1-45 zile lucratoare si nu se aplica pentru dispozitivele gasite/pierdute sau daca proprietarul de drept al acestora nu este acceasi persoana care face cererea de deblocare ( factura trebuie sa fie pe numele persoanei ce solicitare deblocarea )