iPad blocat la proprietar

192 Adăugat de Marian Rosca

Daca ai un iPad blocat la proprietar si nu stii ce sa faci, nu dispera! Expertii iFix Timisoara sunt aici pentru a te ajuta sa deblochezi dispozitivul tau si sa iti oferim cele mai bune solutii.

In cazul in care ai achizitionat un iPad second-hand si acesta este blocat la proprietar, noi iti putem oferi diverse optiuni pentru a debloca dispozitivul. Putem folosi diferite metode, inclusiv software specializat, pentru a elimina blocarea si a debloca iPad-ul tau.

Echipa noastra de specialisti va oferi o evaluare completa a situatiei si va gasi cea mai buna solutie pentru a debloca dispozitivul tau. Avem experienta necesara si tehnologia de ultima generatie pentru a debloca dispozitivele Apple, inclusiv iPad-uri blocate la proprietar.

Haide in magazinul nostru iFix Timisoara si lasa-ne sa te ajutam sa deblochezi dispozitivul tau Apple. Vei beneficia de servicii de inalta calitate si de experti cu experienta, care te vor ajuta sa deblochezi dispozitivul in cel mai scurt timp posibil.

  • Important

Pentru a putea beneficia de acest serviciu , este obligatoriu sa aveti documentele de achizitie ale produsului ( factura si bon fiscal ) .

Conturile iCloud nu pot fi sterse sau deblocate fara aceste documente !
Timpul necesar acestei proceduri variaza intre 1-45 zile lucratoare si nu se aplica pentru dispozitivele gasite/pierdute sau daca proprietarul de drept al acestora nu este acceasi persoana care face cererea de deblocare ( factura trebuie sa fie pe numele persoanei ce solicitare deblocarea )