Stergere cont iCloud blocat

287 Adăugat de Marian Rosca

Stergerea unui cont iCloud blocat poate fi o problema dificila pentru utilizatorii dispozitivelor Apple. In cazul in care nu va puteti aminti parola contului sau daca a fost blocat din diverse motive, nu va puteti conecta la contul iCloud si nu puteti folosi dispozitivul.

Pentru a rezolva aceasta problema, puteti apela la serviciile de deblocare iCloud oferite de catre specialistii iFix Timisoara. Echipa noastra de profesionisti va ofera servicii de deblocare iCloud prin metode sigure si legale, astfel incat sa puteti utiliza dispozitivul in cel mai scurt timp posibil.

Pentru a beneficia de aceste servicii, va invitam sa ne aduceti dispozitivul la sediul nostru din Timisoara si sa discutati cu specialistii nostri. Acestia vor evalua dispozitivul si vor recomanda cea mai buna solutie pentru situatia dvs. In plus, oferim si garantie pentru serviciile noastre de deblocare iCloud, astfel incat sa puteti fi sigur ca dispozitivul dvs. va fi deblocat in mod corespunzator.

  • Important

Pentru a putea beneficia de acest serviciu , este obligatoriu sa aveti documentele de achizitie ale produsului ( factura si bon fiscal ) .

Conturile iCloud nu pot fi sterse sau deblocate fara aceste documente !
Timpul necesar acestei proceduri variaza intre 1-45 zile lucratoare si nu se aplica pentru dispozitivele gasite/pierdute sau daca proprietarul de drept al acestora nu este acceasi persoana care face cererea de deblocare ( factura trebuie sa fie pe numele persoanei ce solicitare deblocarea )