iPhone blocat la proprietar

204 Adăugat de Marian Rosca

Dacă te confrunți cu problema unui iPhone blocat la proprietar, iFix Timișoara îți poate oferi soluția de care ai nevoie! Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când un iPhone este asociat cu un cont iCloud al unei alte persoane și nu poți să îl utilizezi până când nu este deblocat. În astfel de cazuri, îți recomandăm să ne aduci dispozitivul și vom efectua o evaluare a situației. Avem o echipă de experți calificați care vor găsi cea mai bună soluție pentru tine. Îți vom oferi un serviciu rapid și de înaltă calitate, la un preț rezonabil. Nu mai sta pe gânduri și vino acum la iFix Timișoara pentru a debloca iPhone-ul tău blocat la proprietar!

  • Important

Pentru a putea beneficia de acest serviciu , este obligatoriu sa aveti documentele de achizitie ale produsului ( factura si bon fiscal ) .

Conturile iCloud nu pot fi sterse sau deblocate fara aceste documente !
Timpul necesar acestei proceduri variaza intre 1-45 zile lucratoare si nu se aplica pentru dispozitivele gasite/pierdute sau daca proprietarul de drept al acestora nu este acceasi persoana care face cererea de deblocare ( factura trebuie sa fie pe numele persoanei ce solicitare deblocarea )