Cât Costă Reparațiile pentru iPhone 13 la un Service Autorizat?

237

Cost Reparatii iPhone 13 - Ce Trebuie sa Stii

Când vine vorba de cost reparatii iPhone 13, este important să cunoști faptul că prețurile pot varia considerabil în funcție de dauna suferită și de piesa de schimb necesară. În rândurile ce urmează, vom detalia serviciile oferite de iFix pentru repararea diverselor probleme ale dispozitivelor iPhone 13, cu accent pe natura intervențiilor și factorii care influențează costurile service iPhone 13.

Inlocuire Ecran iPhone 13

O problemă comună pentru mulți utilizatori este nevoia de inlocuire ecran iPhone 13. De la zgârieturi minore la ecrane sparte, dacă ecranul tău a suferit daune, iFix este aici pentru a-l aduce la starea inițială. Procesul de reparație poate include înlocuirea sticlei sau a întregului modul de display, în funcție de gravitatea daunelor.

Schimbare Baterie iPhone 13

Dacă te confrunți cu probleme ale bateriei, cum ar fi încărcarea lentă sau descărcarea rapidă, schimbarea bateriei iPhone 13 ar putea fi soluția. Schimbul se face cu piese de calitate, garantând astfel prelungirea duratei de viață a device-ului tău.

Reparare Camera iPhone 13

Camera foto/video este esențială pentru utilizatorii de iPhone 13, de aceea, orice problemă din această arie merită toată atenția. Oferim servicii de reparare camera iPhone 13, de la probleme de focalizare până la înlocuirea completă a camerei, dacă este necesar.

Reparatie Placa de Baza iPhone 13

Reparațiile la nivelul plăcii de bază sunt printre cele mai complexe și delicate. La iFix, ne ocupăm de reparație placa de baza iPhone 13, abordând cu precizie problemele de hardware care pot apărea la acest nivel.

Alte Reparatii și Servicii

Pe lângă problemele menționate anterior, iFix oferă o gamă largă de servicii, precum rezolvarea unor probleme de soft, înlocuirea portului de încărcare, și intervenții pentru probleme legate de supraîncălzire sau resetări neașteptate ale device-ului. De asemenea, ne ocupăm de probleme precum: baterie umflată, ecran zgâriat sau rama zgâriată.

Transparenta si Profesionalism

La iFix, credem în transparență și profesionalism. Clientii pot asista la întregul proces de reparație prin transmisiune live sau chiar în service, la biroul tehnicianului. Suntem primul service autorizat din România care oferă această posibilitate.

Garantie si Reciclare

Oferim garantie pentru serviciile noastre, între 3 luni și 2 ani, în funcție de complexitatea intervenției. Promovăm protecția mediului și încurajăm reciclarea, oferind chiar un program de reciclare pentru produse ce nu pot fi reparate.

Servicii pentru Firme

  • Inlocuire Display/Geam
  • Inlocuire Acumulator
  • Stergere Cont iCloud/Google
  • Update de Soft
  • Inlocuire Componete Hardware
  • Achiziționare și Vânzare Telefoane

Contactați-ne

Dacă te afli în Timișoara și ai nevoie de servicii de reparație pentru iPhone 13, nu ezita să ne contactezi la numărul 0356009210. Echipa noastră de specialiști te va aștepta, gata să ofere cele mai eficiente și prompte servicii. Fie că este vorba despre o problemă hardware sau software, la iFix vei găsi calitate și profesionalism. Așadar, înainte de a lua în considerare achiziția unui nou telefon, ia în calcul opțiunea unei reparații specializate - alegerea durabilă și economica.