Samsung Galaxy Z Fold4 Timisoara: Inlocuire Display?

50

Samsung Galaxy Z Fold4 Timisoara: Inlocuire Display?

Ai ajuns în situația neplăcută în care display-ul tău Samsung Galaxy Z Fold4 are nevoie de înlocuire în Timișoara? S-a spart, a crăpat sau pur și simplu nu mai afișează imaginea corect, iar acum te întrebi care este cea mai bună soluție? Stai liniștit, în acest articol îți vom oferi toate informațiile necesare privind serviciul de reparare a display-ului pentru Samsung Z Fold4 în Timișoara.

Centrul iFix Timisoara: Soluția ta pentru un Samsung Z Fold4 ca nou

La centrul iFix Timisoara, specialiștii noștri sunt pregătiți să remedieze orice problemă legată de display-ul tău Samsung Fold4. Beneficiezi de un serviciu rapid și profesional de reparații, fie că e vorba de un ecran spart sau de probleme legate de calitatea afișării. Mai mult, poți chiar să asisti la reparație, fie fizic, direct la punctul nostru de lucru din Piața Victoriei nr. 7, fie online, prin transmisiuni live pe rețelele de socializare.

Cât costa o reparație de display pentru Galaxy Z Fold4 în Timișoara?

Înţelegem că unul dintre cele mai mari căpcăuni când vine vorba de reparații este prețul. La îFix Timișoara, costurile reparației Galaxy Z Fold4 sunt mereu calculate astfel încât să reflecte calitatea serviciilor oferite, fără a face compromisuri la capitolul piese de schimb sau profesionalismul tehnicianului. Înainte de a începe orice reparatie, vei fi informat despre costurile totale, astfel încât să poți lua cea mai bună decizie.

Lasa-ne să ne ocupam de reparatia ta

Pentru preluarea cererilor de reparații din orice colț al României, punem la dispoziție serviciul de curierat. Analizăm problema, îți oferim un diagnostic corect și stabilim împreună cele mai bune opțiuni de reparație. Nu te îngrijora, nu vei plăti decât costurile de reparație și curierat, iar în majoritatea cazurilor, diagnosticul este gratuit, cu excepția intervențiilor complexe, pentru care taxa de diagnoză va fi comunicată clar din timp.

FAQ – Întrebări frecvente despre reparații display Samsung Galaxy Z Fold4 în Timișoara

 • Cât timp durează înlocuirea display-ului la Samsung Z Fold4?

  În funcție de complexitatea daunelor și disponibilitatea pieselor de schimb, reparația poate dura între câteva ore și câteva zile.

 • Sunt piesele de schimb originale?

  Da, utilizăm piese originale pentru reparații, asigurând astfel o calitate îndelungată a serviciului efectuat.

 • Reparația afectează garanția telefonului?

  La iFix Timisoara, realizăm reparații fără să afectăm garantia telefonului, grație serviciilor noastre autorizate.

DIY – Cum să repari singur display-ul Samsung Galaxy Z Fold4

ATENȚIE: Înainte de a încerca orice fel de reparație pe cont propriu, trebuie să știi că acest lucru poate anula garanția dispozitivului și poate cauza daune ireversibile. În acest ghid simplificat, îți vom arăta pașii de bază pentru înlocuirea ecranului, însă pentru rezultate garantate, recomandăm să apelezi la un service autorizat Samsung din Timișoara.

 • Procură-ți kit-ul necesar de reparație și o piesă de schimb originală.
 • Folosește un uscător de păr pentru a încălzi marginile display-ului, astfel încât adezivul să se înmoaie.
 • Cu ajutorul unui instrument de deschidere, începe să desprinzi cu grijă display-ul vechi.
 • Îndepărtează componentele atașate de display, precum difuzorul sau senzorii.
 • Montează nouă display-ul și asamblează dispozitivul.*/

Contactează echipa iFix Timisoara pentru reparația display-ului tău Samsung Galaxy Z Fold4

Pentru o reparație de încredere, fără surprize și realizată de experți, contactează iFix Timisoara. Sună-ne la numărul 0356 009 210, scrie-ne un email la ifix.office@gmail.com sau solicita o ofertă de reparație direct prin website-ul nostru. Te așteptăm în punctul nostru de lucru din Timișoara, Piața Victoriei nr. 7, pentru o evaluare gratuită și o reparație de calitate, garantată între 3 luni și 2 ani. Nu lăsa ecranul crapat să îți strice experiența cu telefonul, rezolvă problema eficient și rapid cu ajutorul nostru!