Reparare Ecran iPhone 11 Pro - Service Autorizat Timișoara

73

Reparațiile iPhone 11 la Timișoara - iFix, Expertul de Încredere

În Timișoara, iFix se distinge ca fiind centrul de excelență pentru reparații iPhone 11, inclusiv modelele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Situat strategic în Piața Victoriei nr. 7, iFix oferă o gamă extinsă de servicii de reparații, atât la nivel de software, cât și de hardware.

Un Service cu Transparență Unică în România

Suntem unici în România datorită modului nostru transparent de a lucra. Clienții noștri au posibilitatea să asiste la procesul de reparare, fie printr-o transmisiune live pe mediile de socializare, fie prin prezenta fizică în incinta service-ului, participând direct la biroul tehnicianului. Această abordare a construit o legătură de încredere cu clienții, dovada fiind cele peste 450 de recenzii pozitive pe Google.

Contribuția iFix la Protecția Mediului

Angajamentul nostru față de mediu se traduce prin adoptarea unui program de reciclare eficient pentru produsele ce nu pot fi reparate, dar și prin încurajarea reutilizării dispozitivelor, optând pentru reparații acolo unde este cost-eficient și sustenabil.

Serviciile Noastre

De la diagnosticarea gratuită a iPhone-urilor, la inlocuirea display-ului sau bateriei, iFix se ocupă de o gamă largă de intervenții. Asigurăm resetarea parolelor iCloud și recuperarea datelor pierdute.

  • Inlocuire display iPhone 11
  • Diagnosticare gratuită iPhone
  • Schimbare baterie iPhone 11
  • Reparație ecran iPhone Pro
  • Laminare OCA iPhone 11
  • Igienizare ultrasunete iPhone
  • Service autorizat iPhone în Timișoara
  • Garantie de reparație iPhone
  • Reparație hardware și software pentru iPhone
  • Recondiționare iPhone second-hand

Garantia Calității și Preciziei

Oferim o garantie între 3 luni și 2 ani, în funcție de defectul remediat, și notificăm clienții în mod constant despre stadiul reparației, prin sms și e-mail.

Convenienta la Nivel Național

Pentru cei care nu sunt în Timișoara, iFix pune la dispoziție preluarea dispozitivelor prin curier reparatii telefon. Efectuăm o diagnoză precisă, comunicăm opțiunile și costurile, iar la acordul clientului, începem procesul de reparație.

Transparență și Flexibilitate pentru Clienți Corporate

iFix este un centru de reparații de încredere pentru clienții corporate în Timișoara, oferind suport rapid și eficient pentru flotele de dispozitive ale companiilor.

De ce să Alegi iFix?

Alegând iFix, te bazezi pe experiență, calitate și transparență. Dacă iPhone-ul tău are nevoie de ajutor, fie pentru probleme software, fie pentru unele hardware, apelând la noi, alegi calitatea și siguranța.

Sună acum la 0356009210 și adu-ți iPhone-ul pentru reparații de încredere la iFix, sau trimite-l prin curier și te asigurăm că dispozitivul tău este în mâini sigure și pregătit să funcționeze ca nou în cel mai scurt timp posibil!

Cumpărare și Vânzare Dispozitive iPhone

n plus față de reparații, achiziționăm și vindem telefoane iPhone noi și second-hand cu garanție extinsă. Dacă ești interesat să vinzi un iPhone defectuos sau să achiziționezi unul cu garanție în Timișoara, iFix este locul potrivit.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, vizitați website-ul nostru sau contactați-ne direct. Echipa iFix este aici să vă asigure că tehnologia dvs. rămâne conectată și performantă.