Cât Costă Repararea unui iPhone 13 la Service Autorizat?

63

Cost Reparație iPhone 13: Informații și Servicii oferite de iFix Timișoara

Când vine vorba de un dispozitiv premium precum iPhone 13, fiecare detaliu contează, inclusiv modul în care îl reparăm atunci când apar probleme. Fie că este vorba despre un ecran spart sau necesitatea de a înlocui bateria, la iFix în Timișoara, prețul reparațiilor este ajustat astfel încât să reflecte calitatea serviciilor oferite și să se potrivească nevoilor fiecărui client.

Inlocuire Ecran iPhone 13

Unul dintre cele mai comune incidente este reparatia ecranului spart. Acest serviciu presupune atât înlocuirea display-ului cât și, dacă este cazul, schimbarea sticlei camerei. Aceste operațiuni sunt efectuate cu mare atenție și precizie de către tehnicienii noștri calificați.

  • Costuri service iPhone 13 pentru ecran și sticlă camera
  • Estimare preț reparație în funcție de componentele aflate în stoc

Înlocuire Baterie iPhone 13

Dacă te confrunți cu o baterie care se descarcă rapid, serviciul nostru de înlocuire baterie iPhone 13 este soluția. Folosim componente de calitate pentru a asigura longevitatea și performanța telefonului tău.

Diagnosticare și Reparații Hardware Complex

Pentru probleme mai puțin evidente, oferim un serviciu de diagnosticare care va identifica cauza problemelor întâmpinate de dispozitivul tău. Avem grijă să îți oferim un tarif reparare iPhone 13 corect, fără surprize.

Remove icloud

Procesul de ștergere cont iCloud este un serviciu delicat, dar esențial pentru protecția datelor personale în cazul în care dorești să vinzi sau să schimbi dispozitivul.

Zgarieturi și Uzură Generală

Indiferent dacă vorbim despre înlocuire touchscreen, repararea unui difuzor sau microfon, sau trăim cu stresul unui telefon care se resetează singur, soluționăm orice problemă cu profesionalism și atenție la detalii.

Transparență și Comunicare

La iFix, credem în transparență și onestitate. Tocmai de aceea, oferim posibilitatea clienților de a asista la reparații, fie prin transmisiune live, fie direct în atelierul nostru din Piața Victoriei nr. 7.

Pentru orice informații suplimentare sau pentru o estimare de preț personalizată, nu ezita să ne contactezi la numărul 0356009210. Suntem aici să te ajutăm cu orice nevoie de service GSM iPhone 13 în Timișoara.

Fiți responsabili! Încurajăm reparațiile și reciclarea dispozitivelor electronice pentru un mediu mai curat.

De ce să alegi iFix pentru reparația iPhone 13?

  1. Experiență îndelungată în reparații pentru iPhone 13;
  2. Transmisii live ale procesului de reparație;
  3. Garantie de la 3 luni la 2 ani;
  4. Peste 450 de recenzii pozitive;
  5. Service autorizat Apple;
  6. Notificarea stadiului reparațiilor prin SMS și email;
  7. Servicii profesioniste oferite de o echipă cu experiență.

Dacă ai nevoie de reparații iPhone 13 cu garanție și te afli în Timișoara, vino la noi în service și îți vom reda dispozitivul ca nou, funcțional la capacitate maximă.