Viziunea , Misiunea si Valorile iFix 

 

Viziune:

"Succes national in afaceri printr-un proces de service transparent"

 

Misiune:

  Reparatia echipamentelor de telecomunicatii intr-o maniera transparenta, oferind clientilor garantia si siguranta unui proces de service efectuat la cele mai inalte standarde de calitate.

 

  Serviciile si produsele noastre vor fi intotdeauna pe masura asteptarilor clientilor si vor oglindii profesionalismul firmei noastre.

 

Valori:

  Integritate: 

Spunem intotdeuna adevarul! Promisiunile facute sunt onorate!

  Succes:

Suntem dedicati si dam 100% in tot ceea ce facem!

  Comunicare:

Comunicarea este foarte importanta intr-o afacere de aceea suntem constienti ca orice vorba rea despre colegi, firma, clienti sau concurenti ar putea duce la distrugerea credibilitatii firmei noastre. Practicam mereu o comunicare pozitiva!

  Excelenta:

"Bun" nu este suficient! Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate lucru pe care il transmitem si clientilor nostrii!

  Educatie:

Suntem foarte bine pregatiti pentru a-i educa pe ceilalti si punem mare accent pe educatia continua si imbunatatirea constanta a capacitatilor noastre!

  Gratitudine:

Suntem gata sa spunem "multumesc" in orice clipa. Sarbatorim victoriile noastre si ale celor din jur. Suntem recunoscatori lui Dumnezeu pentru capacitatile noastre si pentru ca avem posibilitatea sa ii ajutam pe ceilalti!

  Lucru in echipa:

O echipa atinge mult mai usor tintele propuse decat o singura persoana, de aceea noi lucram intotdeuna in echipa cu colegii nostrii si cu partenerii nostrii!

  Bogatie:

Suntem oameni bogati.... si bogatia noastra nu consta doar in bani! Ea se bazeaza pe ce avem in interior si pe ce transmitem celor din jur! Impactul pozitiv pe care reusim sa il lasam in urma va defini bogatia noastra!

Probleme cu telefonul tău ? Pentru solutii rapide apeleaza 0215558270

Descoperă servicii profesionale de reparații telefoane în Timișoara la iFix. Soluții rapide, eficiente și garantate pentru toate tipurile de dispozitive mobile. Contactează-ne acum

Solicită o reparație
Navigare la antetul paginii