Schimbare baterie iPhone 8 Plus – Preț și Informații Complete

Ați observat o scădere a performanței bateriei iPhone 8 Plus? Vă simțiți frustrat când dispozitivul se descarcă mult prea rapid sau se închide în cele mai nepotrivite momente? Nu sunt singurul care a trecut prin asta. Din fericire, există soluții eficiente și accesibile. Schimbarea bateriei iPhone 8 Plus nu numai că vă va reda libertatea de a utiliza telefonul fară grija unui încărcător mereu la îndemână, dar va îmbunătăți și performanța generală a dispozitivului.

Cât costă o baterie nouă pentru iPhone 8 Plus?

Probabil vă întrebați, care este prețul pentru o baterie iPhone 8 Plus originală? Costul schimbării poate varia în funcție de mai mulți factori, incluzând tipul bateriei și locul unde alegeți să efectuați această operațiune. Alegerea unui service GSM iPhone 8 Plus autorizat este esențială pentru a vă asigura că investiția dvs. este una durabilă și că bateria nouă respectă standardele de calitate ale producătorului.

Unde să fac schimbarea bateriei iPhone 8 Plus?

Aflându-ne vis a vis de Catedrala din Timișoara, Piața Victoriei nr 7, la iFix, vă oferim servicii de înlocuire a bateriei iPhone 8 Plus rapid și garantat. Prețurile noastre sunt competitive iar serviciile noastre de calitate superioară.

În cazul în care nu sunteți din zonă, iFix acceptă cereri de reparatii din orice colț al României. Vă oferim posibilitatea de a trimite dispozitivul prin curier, iar noi ne vom ocupa de diagnosticare și reparatie. Comunicați cu noi ușor la numărul de telefon 0356009210 sau la adresa de email ifix.office@gmail.com.

De ce să alegeți iFix pentru schimbarea bateriei dumneavoastră iPhone 8 Plus?

La iFix, suntem mai mult decât un simplu centru de reparații. Noi întelegem valoarea emoțională și practică a telefonului dumneavoastră. De aceea ne dedicăm fiecărei reparații ca și cum ar fi pentru noi înșine. În plus, suntem transparenti și oferim posibilitatea urmăririi întregului proces de reparație, fie printr-o transmisiune live, fie prin prezența dvs. fizică lângă tehnicianul nostru.

Fără griji dacă alegi să nu repari

În cazul în care considerați că reparatia nu este rentabilă, vă vom returna dispozitivul. Taxele de curierat vor fi singurele costuri ce vor trebui acoperite, iar diagnoza este gratuită pentru majoritatea cazurilor.

Contribuim la protecția mediului

La iFix, promovăm reciclarea dispozitivelor, prin intermediul programului nostru de reciclare și prin achiziționarea de dispozitive defecte pentru a evita poluarea mediului înconjurător.

Îndrumare pas cu pas - Cum să repari singur bateria iPhone 8 Plus (DIY)

  1. Mai întâi, deconectați bateria folosind un șurubelniță adecvat.
  2. Folosiți unealta de deschidere din plastic pentru a scoate bateria veche.
  3. Înlocuiți bateria cu o nouă achiziționată de la un furnizor de încredere.
  4. Asigurați bateria nouă în locaș și reconectați-o la placa de bază.
  5. Testați noua baterie înainte de a închide definitiv carcasa telefonului.

*Atenție: iFix nu este responsabil pentru orice daune care pot rezulta în urma reparațiilor efectuate de dvs. la domiciliu. Dacă nu sunteți sigur de abilitățile dvs. tehnice, vă recomandăm să contactați un profesionist.

Întrebări frecvente (FAQ)

Cât durează schimbarea bateriei la iFix?

Durata medie este de 30 minute, însă acest timp poate varia în funcție de volumul de lucru și complexitatea reparației.

Există o garanție pentru serviciul de schimbare baterie?

Da, oferim o garanție între 3 luni și 2 ani pentru serviciul de schimbare a bateriei iPhone 8 Plus.

Se poate deteriora telefonul în procesul de schimbare a bateriei?

La iFix, tehnicianii noștri sunt specializați și au grijă să asigure o schimbare a bateriei fără riscuri pentru telefon.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă de reparație, vă invităm să ne vizitați pe site-ul nostru pagina de contact sau să ne sunați direct. De asemenea, puteți urma linkul aici pentru a solicita o ofertă de reparație. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim servicii de calitate pentru a vă păstra iPhone-ul în cea mai bună formă posibilă.

Adresa Punctului de Lucru: Timișoara, Piața Victoriei nr 7

Telefon: 0356009210

Email: ifix.office@gmail.com

La iFix ne dedicăm fiecărei reparații și serviciului clienți pentru a vă asigura că veți avea cea mai bună experiență posibilă. Așadar, dacă vă confruntați cu probleme legate de bateria iPhone-ului 8 Plus, nu ezitați să ne contactați pentru suport de specialitate.

Probleme cu telefonul tău ? Pentru solutii rapide apeleaza 0215558270

Descoperă servicii profesionale de reparații telefoane în Timișoara la iFix. Soluții rapide, eficiente și garantate pentru toate tipurile de dispozitive mobile. Contactează-ne acum

Solicită o reparație
Navigare la antetul paginii