POLITICA DE
CONFIDENTIALITATE

Societatea noastra isi asuma obligatia de a pastra caracterul confidential al informatiilor cu caracter personal furnizate de catre utilizatori prin crearea unui cont, accesarea contului creat, precum si prin plasarea de comenzi pe www.i-fix.ro

Datele personale plasate de catre utilizatori pe website-ul nostru sunt utilizate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare aplicabile si anume, Legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private si Legea nr.677 din 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Persoanele care furnizeaza informatii cu caracter personal sunt protejate de catre legiuitor prin dispozitiile Legii nr.677 din 2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, care le confera acestora o multitudine de drepturi, precum:
  • dreptul de a accesa datele furnizate in orice moment doresc (prin formularea unei cereri in acest sens, avand titlu gratuit pentru o solicitare pe an);
  • dreptul de a se opune oricand unei prelucrari asupra datelor cu caracter personal furnizate;
  • dreptul de a interveni asupra datelor personale furnizate, cu titlu gratuit, prin formularea unei cereri;
  • dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale;
  • dreptul de a primi informatii cu privire la persoana operatorului;
  • dreptul de a fi informati cu privire la scopul urmarit prin prelucrarea datelor personale furnizate;
  • dreptul de a primi oricare alte informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate;
  • dreptul de a actiona in justitie, in cazul in care ii sunt lezate drepturile.
Prin furnizarea informatiilor cu caracter personal se prezuma faptul ca utilizatorul este de acord cu prelucrarea acestora, in urmatoarele scopuri:
  • oferirea serviciilor solicitate
  • imbunatatirea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri
  • transmiterea de mesaje publicitare si oferte
  • in cazul in care doriti sa faceti parte din echipa noastra, trimitandu-ne CV-ul, in scopul unor activitati specifice Departamentului de Resurse Umane
Datele cu caracter personal pot fi utilizate si de catre colaboratorii societatii noastre, cu privire la care va asiguram ca vom lua toate masurile necesare pentru ca acestia sa actioneze in conformitate cu regulamentele noastre si cu dispozitiile legale.

SC IFIX REPAIR CENTRE SRL, va asigura ca nu va dezvalui datele furnizate de catre vizitatorii website-ului fara acordul acestora, cu exceptia situatiilor in care acest lucru este solicitat de catre o autoritate sau institutie publica si se impune potrivit legislatiei in vigoare.

De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca in cazul unor divergente intre parti, care vor conduce la existenta unor litigii, societatea noastra va fi indreptatita in a dezvalui datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatorul vizat, fara a fi nevoie de acordul acestuia.

Utilizatorii pot interveni asupra datelor furnizate oricand, aducandu-le modificari sau chiar stergandu-le. In acest caz, utilizatorii sunt rugati sa ne contacteze la adresa de e-mail ..., iar echipa noastra va aduce la indeplinire solicitarile formulate in cel mai scurt timp.

Echipa I-FIX isi rezerva dreptul de actualiza regulamentul de confidentialitate, atunci cand acest lucru se impune, aducand modificarile la cunostinta vizitatorilor prin publicarea acesta pe website.

Pentru a putea vizualiza si utiliza acest webiste, se impune ca utilizatorii sa fie in totalitate de acord cu conditiile stabilite de echipa I-FIX. In caz contrar, solicitam parasirea acestui website.