Trebuie sa inlocuiesti display-ul Samsung A01 in Timisoara: Ce costuri implica?

71

Trebuie să înlocuiești display-ul Samsung A01 în Timișoara: Ce costuri implică?

Ți s-a întâmplat recent să îți scape din mână telefonul și, cu inima strânsă, să observi că ecranul tău Samsung A01 a cedat sub impact? Nu ești singur! Majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri se confruntă la un moment dat cu această problemă. Costurile de reparatie pentru ecranul Samsung A01 pot varia, iar aici intră în scenă service-urile autorizate Samsung din Timișoara care îți stau la dispoziție pentru a te scăpa de griji.

Când vine vorba de înlocuirea unui display, este esențial să alegi un serviciu de reparații de încredere. Dacă te afli în căutarea unui service de încredere în Timișoara, iFix este aici pentru tine. Află costurile pe care trebuie să le iei în calcul, dacă e mai rentabil să îți repari dispozitivul decât să achiziționezi unul nou, și cum poți solicita o ofertă de reparație.

Cost reparatie ecran Samsung A01

Când ecranul smartphone-ului tău Samsung A01 necesită o schimbare, cu siguranță îți dorești să știi prețul înlocuirii ecranului. La iFix Timișoara, ne asigurăm că fiecare client este bine informat despre costurile implicate. Costul pentru înlocuirea display-ului Samsung A01 depinde de mai mulți factori, incluzând prețul piesei de schimb și manopera implicată. Noi oferim o transparență totală privind costurile, astfel încât să știi de la început suma pe care va fi necesar să o investești.

Ce include prețul?

Prețul pentru o reparatie de ecran la un Samsung A01 acoperă costul piesei de schimb și al manoperei. În unele cazuri, serviciile noastre pot include și o garantie pentru lucările efectuate, între 3 luni și 2 ani, în funcție de defectul remediat. Consultă-ne pentru a afla ce este inclus în prețul de înlocuire a ecranului Samsung A01.

Servicii reparații Samsung A01 în Timișoara

Oferim o gamă largă de servicii de reparații pentru Samsung A01, fie că este vorba de o problemă hardware sau software.

Transparenta este cheia

Noi la iFix Timișoara credem într-o abordare transparentă. Dacă dorești, poți urmări întregul proces de reparație, fie prin transmisiune live pe rețelele sociale, fie prin prezența ta directă în service.

Întrebări frecvente - FAQ

 • 1. Ce durată de viață are un display nou de Samsung A01?
  În general, un display nou poate avea o durată de viață comparabilă cu cea a telefonului, dacă este manipulat cu grijă.
 • 2. Există o garanție pentru reparații?
  Da, oferim garantie pentru reparații între 3 luni și 2 ani în funcție de serviciul efectuat.
 • 3. Este posibil să repar display-ul la domiciliu?
  Vă oferim mai jos o secțiune "DIY - Fă-o singur", dar pentru o reparație garantată și durabilă, este recomandat să apelați la un service autorizat.
 • 4. Cum pot să știu dacă reparația ecranului este rentabilă?
  Puteți solicita o estimare a costurilor de la iFix Timișoara, pentru a putea lua cea mai bună decizie.

DIY - Fă-o singur

Atenție: Înlocuirea unui display de telefon necesită unelte specifice și o anumită experiență. Dacă alegi să o faci singur, risti să deteriorezi și alte componente ale telefonului. Totuși, pentru cei care doresc să încerce:

 1. Asigurați-vă că aveți uneltele necesare: un kit de desfacere a telefonului, ventuze pentru ridicarea ecranului, benzi adezive pentru fixarea noului ecran etc.
 2. Urmăriți tutoriale video specifice modelului Samsung A01.
 3. Procedați cu precauție și răbdare la demontarea display-ului vechi și montarea celui nou.

Țineți minte, pentru o reparație fără griji, este indicat să apelezi la un service autorizat Samsung.

Contactați iFix Timișoara

Ne puteți contacta la numărul de telefon 0356009210, prin e-mail la adresa ifix.office@gmail.com, sau puteți solicita o ofertă de reparatie accesând aici. Vă așteptăm în sediul nostru din Piața Victoriei nr. 7, Timișoara, vis-a-vis de Catedrală, pentru o diagnosticare și o reparație realizate de profesioniști.

La iFix Timișoara, suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții pentru problemele gadgeturilor tale, la costuri competitive, oferind transparență totală și profesionalism. Pentru orice informații, nu ezita să ne contactezi!