Ti-ai spart iPhone-ul? 4 lucruri obligatorii pe care trebuie sa le faci!

Ti-ai spart iPhone-ul? 4 lucruri obligatorii pe care trebuie sa le faci!

Daca folosesti un iPhone atunci acest mesaj ti se adreseaza.

"Mi-am spart telefonul" - auzim asta de cel putin 20 de ori in fiecare zi.

Daca ai ghinionul sa te numeri printre cei ce si-au spart smartphone-ul atunci trebuie sa stii cateva lucruri care te pot scapa de multe batai de cap, asa ca, fii receptiv:

1. Apeleaza la profesionisti. Desi este plin youtube-ul de filmulete cum sa montezi un display acasa iti recomand sa lasi asta in seama celor ce se pricep, nu de alta dar e mai sanatos pentru telefonul tau.

2. Fii constient ca nu exista LCD pentru iPhone NOU si ORIGINAL. Suna ciudat dar este cat se poate de adevarat. Daca este NOU atunci este clar o copie (facuta mai bine sau mai rau), daca este ORIGINAL atunci fie este SWAP (dat jos de pe alt iPhone, adica second) fie este Refurbish (reconditionat, sticla sau rama inlocuita deci tot nu este NOU)

3. Alege cu atentie service-ul cu care colaborezi. E plin pamantul de service-uri in Timisoara , ai de unde alege, dar fii atent : ce LCD iti monteaza, (HIGH COPY, LOW Copy, SWAP, Refurbish), ce garantie iti ofera(ai grija garantia nu este valabila fara BON FISCAL:), cat timp dureaza operatiunea, sunt transparenti...etc

4. Nu alege cantitate in loc de calitate. Daca vrei sa te bucuri in continuare de iPhone-ul tau la capacitate maxima atunci nu ii pune un LCD de calitate proasta. Este intr-adevar mult mai ieftin dar este o vorba "Suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine"

Acum stii cum stau lucrurile, alege inteligent.

iFix Repair Centre
Timisoara, Piata Victoriei nr 7, Telefon 0356.917