Servicii Reparatii iPhone 12 Pro Max | Service Dispozitive Timisoara

54

iFix Timișoara: Soluția Profesională Pentru Reparațiile iPhone

V-ați gândit vreodată unde puteți găsi un service autorizat iPhone Timișoara care să vă ofere servicii de reparații de încredere și transparente? iFix, situat în inima orașului Timișoara, pe Piața Victoriei nr.7, este centrul specializat în repararea dispozitivelor Apple, de la iPhone 12 la modelele Pro și Pro Max, oferind o gamă largă de servicii, atât hardware, cât și software.

Transparența și Calitatea: Valorile Noastre Principale

Suntem singurul service iPhone eco-friendly din Timișoara care permite clienților să asiste la procesul de reparație. Acest lucru se poate realiza atât în persoană, în cadrul biroului tehnicianului, cât și prin transmisiune live pe diferite platforme sociale. Toate acestea subliniază dedicația noastră pentru onestitate și transparență.

Angajamentul Nostru Pentru Satisfacția Clientului

iFix pune la dispoziție o garanție între 3 luni și 2 ani pentru serviciile prestate, în funcție de defecțiunea remediată. Acesta este un testament al încrederii pe care o avem în calitatea muncii noastre, confirmată de peste 450 de recenzii pozitive pe Google.

Contribuim la Protecția Mediului

În spiritul protecției mediului, iFix promovează reciclarea și are un program dedicat pentru produsele ce nu mai pot fi reparate. În anumite cazuri, cel chiar și achiziționăm produse defecte pentru a preveni poluarea. Încurajăm repararea dispozitivelor în fața achiziției de produse noi, când situația o permite, extinzând astfel viața aparatelor și protejând mediul.

Servicii Reparații iFix: iPhonul Tău, ca Nou!

Printre serviciile noastre se numără:

 • înlocuire display iPhone 12 Pro
 • schimbare baterie iPhone 12 Pro
 • reparatii ecran spart iPhone 12
 • laminare OCA iPhone 12 Timișoara
 • resetare icloud iPhone 12 Pro Max
 • schimbare sticla iPhone 12 Pro
 • recuperare date iPhone 12 Pro
 • actualizare software iPhone 12
 • rezolvare supraincalzire iPhone 12
 • înlocuire touchscreen iPhone Pro
 • reparare iPhone ramă zgâriată 12 și multe altele

Autorizare și Expertiză Certificată

iFix este service autorizat iPhone Timișoara pentru modelele iPhone 12, 12 Pro, și 12 Pro Max. Avem tehnicieni autorizați care folosesc cele mai noi tehnologii pentru a vă aduce iPhone-ul înapoi la viață. De la diagnositcarea defectului până la repararea finală, tehnicienii noștri vă țin la curent prin SMS și email.

Pentru O Experiență Fără Griji

Colaborăm cu companii locale mari, care ne-au acordat încredere datorită profesionalismului și eficienței noastre. iFix nu este doar reparatorul de încredere pentru dispozitivele personale, ci și pentru flotele de smartphone-uri ale companiilor.

Achiziția și Vânzarea de Telefoane

La iFix, achiziționăm și vindem telefoane noi și second hand cu garanții care variază de la 1 până la 2 ani. Acest lucru vă permite să cumpărați sau să vindeți un dispozitiv cu încredere.

Contactați-ne!

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre sau dacă aveți nevoie urgentă de o reparație, nu ezitați să ne sunați la 0356009210. Echipa iFix este aici pentru a vă asigura că dispozitivul dumneavoastră funcționează fără probleme.