Servicii iPhone 15 Pro – Reparații Ecrane și Baterii în Timișoara

147

iFix Timișoara: Expertul Tău în Reparații iPhone 15 și Protecție a Mediului

Ați căzut victimă unui display spart sau aveți probleme cu bateria telefonului? Centrul nostru iFix din Timișoara, situat strategic în Piața Victoriei nr. 7, este soluția profesională pentru toate problemele hardware și software ale dispozitivelor mobile.

Transparență și Inovație în Serviciile de Reparații

Unic în România, iFix pune la dispoziție un concept deschis de service: vă puteți urmări telefonul pe parcursul reparațiilor fie prin transmisie live pe rețele de socializare, fie prin prezența directă în spațiul nostru de lucru. Acest grad de transparență atestă calitatea și seriozitatea lucrului nostru.

Garantia Lucrărilor Noastre

Fiecare reparație beneficiază de o garantie de la 3 luni până la 2 ani, în funcție de tipul intervenției. În plus, avem peste 450 de recenzii pozitive pe Google, o garanție în plus că serviciile noastre sunt apreciate și recomandate.

Contribuția la Un Mediu Mai Curat

Preocuparea pentru mediu este o valoare core a centrului iFix. Punem în practică nu doar repararea dispozitivelor, ci și reciclarea celor ireparabile, menținând astfel un ciclu sustenabil. Încurajăm reparațiile eficiente ca alternativă la achiziția unor noi dispozitive, o abordare responsabilă ce susține durabilitatea.

Servicii Complete pentru iPhone 15 în Timișoara

  • Schimbare display iPhone 15 Pro: Tehnologie avansată pentru un ecran ca nou.
  • Înlocuire baterie iPhone 15 Pro Max: Soluții pentru o autonomie îmbunătățită.
  • Laminare OCA sticlă iPhone 15 Plus: Protecția supremă împotriva zgârieturilor și loviturilor.
  • Reparare geam și eliminare cont iCloud pentru modelele iPhone 15.
  • Resetare iCloud și deblocare cont Google: Accesul tău, garantat.
  • Înlocuire touchscreen, difuzor și microfon: Sensibilitate și claritate ca în prima zi.

Reparăm și Îmbunătățim, pentru Performanță Durabilă

Un iPhone 15 cu probleme de supraîncălzire sau restarturi inopinate? Îl aduceți la iFix, noi îl returnăm în forma sa optimă. Baterii umflate, ecrane zgâriate sau rame deteriorate? Avem soluțiile și oferta de a prelua dispozitivele defecte pentru a le recicla sau recondiționa corespunzător. Totodată, oferim și posibilitatea de achiziții pentru telefoane noi și second hand, cu garantie extinsă.

Pas cu Pas alături de Client

Comunicăm cu dumneavoastră de la primul pas: de la notificările prin SMS și e-mail privind statusul reparației până la finalizarea procesului. Fiecare etapă este transparentă și clar comunicată.

Încrederea Marilor Companii Locale

Portofoliul nostru include parteneriate cu companii de renume din Timișoara care au ales iFix pentru seriozitate, precizie și rapiditate în soluționarea nevoilor de service pentru flotele lor de dispozitive mobile.

Apelați Acum la iFix!

Pentru a programa o reparație sau pentru mai multe informații, sunați-ne la 0356009210. Echipa iFix Timișoara este gata să redau viață și funcționalitate telefonului dumneavoastră iPhone 15!