Service iPhone Timisoara: Reparatii rapide, transparente si garantate

91

Ca să vă ajut să generati un articol optimizat SEO, voi folosi informațiile furnizate despre iFix, centrul de reparatii pentru telefoane, situat în Timișoara, pe Piața Victoriei nr 7. ---

Centrul de reparații pentru telefoane iFix în Timișoara - servicii rapide și transparente

iFix este centrul de reparații pentru telefoane și tablete, situat pe Piața Victoriei nr 7 din Timișoara, și oferă servicii de reparații atât software, cât și hardware. Suntem singurul service din România care oferă posibilitatea clienților să asiste la întregul proces de service, fie prin transmisiune live pe mediile de socializare, fie prin prezența fizică a clientului în service la biroul tehnicianului. Ne mândrim cu transparența și seriozitatea noastră, oferind garanție între 3 luni și 2 ani în funcție de defectul remediat. Avem peste 450 de recenzii pozitive în Google, dovada că majoritatea clienților sunt mulțumiți de serviciile noastre.

Servicii de reparații oferite de iFix în Timișoara

Oferim următoarele servicii de reparații pentru telefoane și tablete: inlocuire display, inlocuire acumulator, inlocuire sticla ecran prin procesul de laminare OCA, inlocuire geam, inlocuire display ecran spart, inlocuire baterie, stergere cont iCloud, stergere cont Google, resetare parolă iCloud, resetare MDM, update de software, stergere cod de ecran, inlocuire touchscreen, inlocuire difuzor, inlocuire microfon.

Reparatii și reciclare - un angajament pentru mediu și transparență

Ne angajăm să protejăm mediul și suntem adepții reciclării. Avem un program de reciclare pentru produsele care nu pot fi reparate. În unele cazuri, cumparam produsele defecte de la clienți doar pentru a nu ajunge în mediul înconjurător. Encurajăm reparatia in detrimentul achiziției de dispozitive noi acolo unde reparatia este rentabilă și produsul încă poate fi folosit la capacitate maximă.

Protejăm mediul și notificări pentru clienți

Ne angajăm să protejăm mediul și oferim notificări clienților de stadiul reparatiilor prin SMS și e-mail de fiecare dată când apare o schimbare în procesul de service. Avem clienți companii locale foarte mari care au încredere în serviciile noastre.

Închiriere și vânzare de telefoane mobile

De asemenea, achizitionam și vindem telefoane noi și second-hand, cu garantie de la 1 an la 2 ani.

Bucurați-vă de serviciile noastre la iFix din Timișoara

Contactați-ne acum la 0356009210 și beneficiați de serviciile noastre transparente și rapide pentru reparații de telefoane și tablete.

--- Acest articol SEO optimizat poate fi publicat pe site-ul iFix pentru a atrage mai mulți clienți interesați de serviciile de reparații pentru telefoane și tablete din Timișoara. Acest articol conține cuvintele cheie dorite, precum și un apel la acțiune clar pentru clienți.