Service iPhone 13 Pro Timișoara: Reparații la Standard Premium!

71

iFix Timișoara: Expertiza în Reparații Telefoane și Tablete

Ați scăpat telefonul și ecranul este acum un adevărat păianjen de crăpături? Sau poate bateria telefonului dvs. nu mai ține încărcătura așa cum ținea odată? La iFix Centrul de reparații pentru telefoane și tablete din Timișoara, situat în piata Victoriei nr 7, avem experiența și tehnologia de ultimă oră pentru a remedia aceste probleme și multe altele.

Transparență și Profesionalism

Service iPhone transparent în Timișoara - Noi, la iFix, suntem unici prin faptul că oferim posibilitatea clienților de a asista la procesul de reparație. Fie că este vorba de reparații hardware telefon Timișoara sau de probleme software, puteți urmări fiecare pas al procedurii, fie printr-o transmisiune live pe mediile de socializare, fie direct în service, la biroul tehnicianului.

Servicii Diverse pentru O Gamă Largă de Probleme

Oferim o gamă largă de servicii de înlocuire și reparații, inclusiv pentru modele recente precum iPhone 13 Pro. Ați întâmpinat probleme cu dispozitivul dvs.? Iată doar câteva dintre serviciile pe care le oferim:

  • Inlocuire display iPhone 13 Pro
  • Schimb baterie iPhone 13 Pro
  • Sticlă ecran iPhone 13 Pro laminare OCA
  • Ștergere cont iCloud iPhone Timișoara
  • Actualizare software iPhone 13 Pro
  • Inlocuire microfon iPhone 13 Pro
  • Diagnosticare iPhone 13 Pro la fața locului

Pentru o listă completă a serviciilor noastre, nu ezitați să ne contactați.

Angajamentul Nostru Față de Mediul Înconjurător

Credem cu tărie în protecția mediului și susținem reciclarea. Suntem mândri să oferim un program de reciclare pentru telefoane defecte în Timișoara. În plus, încurajăm reparația echipamentelor în detrimentul achiziției de noi dispozitive, promovând astfel o atitudine responsabilă față de resursele planetei.

Satisfacția Clientului - Garantată

Cu peste 450 de recenzii pozitive în Google, suntem încrezători că vă putem oferi serviciile de care aveți nevoie cu profesionalismul așteptat. Acordăm o garanție între 3 luni și 2 ani, în funcție de defectul remediat, astfel puteți avea încredere totală în calitatea muncii noastre.

Partener de Încredere pentru Companii

Având la bază un istoric puternic de colaborare cu companii locale mari, putem gestiona nevoile corporative de reparații și întreținere a flotelor de telefoane mobile și tablete.

Telefoane Noi și Second Hand Garantate

Vă oferim posibilitatea să cumpărați sau să vindeți telefoane noi și second hand garantate în Timișoara. Fiecare telefon vândut vine cu o garanție de la 1 an până la 2 ani, pentru a asigura satisfacția dvs. pe termen lung.

Aveți nevoie de asistență acum?

Pentru reparații, diagnosticări la fața locului sau pentru a discuta despre opțiuni de reciclare, sunăți acum la 0356009210.

Indiferent de problema cu care vă confruntați, de la cea mai simplă înlocuire de baterie până la cele mai complexe probleme hardware sau software, echipa iFix este aici pentru a vă ajuta cu un service profesional, rapid și transparent. Vă așteptăm în centrul nostru din Piata Victoriei nr. 7, Timișoara!