Schimbare carcasă telefon Apple iPhone 11

73

Schimbare carcasă telefon Apple iPhone 11

Aveți un iPhone 11 care a trecut prin mai bine și mai rău alături de dumneavoastră? Căzături, zgârieturi sau alte evenimente neașteptate pot lasa urme inestetice pe carcasa dispozitivului. La iFix, expertiza noastră nu se oprește doar la reparatii superficiale; transformăm complet aspectul telefonului dumneavoastră printr-un serviciu profesional de schimbare carcasa iPhone 11.

Când este necesară schimbarea carcasei?

O carcasa deteriorată nu numai că oferă un aspect neplacut, dar poate afecta și performanțele dispozitivului. De exemplu, o carcasa compromisă poate permite pătrunderea de praf sau alte particule care pot cauza probleme internelor delicate ale telefonului.

 • Aspect inestetic al dispozitivului
 • Protecție scăzută împotriva factorilor externi
 • Pierderea aderentei și riscul crescut de a scăpa dispozitivul

Procesul de schimbare a carcasei la iFix Timișoara

La iFix Timișoara, schimbarea carcasei iPhone 11 este realizată de tehnicieni cu experiență. Dumneavoastră puteți chiar asista la procesul de reparatie, fie prin prezența la locația noastră, fie urmărind transmisiunea live pe canalele noastre de socializare.

 1. Evaluarea inițială a daunelor și pregătirea echipamentelor necesare.
 2. Demontarea dispozitivului cu grijă, pas cu pas, pentru a nu afecta componentele interne.
 3. Înlocuirea carcasei cu una nouă, de calitate, care să se potrivească perfect cu dispozitivul dumneavoastră.
 4. Asamblarea înapoi a dispozitivului în condiții de siguranță și verificarea funcționalităților acestuia.

Servicii adiționale pentru iPhone X

Pe lângă schimbarea carcasei, iFix oferă o gamă variată de servicii pentru iPhone X și alte modele, asigurându-vă că telefonul funcționează la capacitate maximă.

Reparatii Hardware și Software pentru iPhone X

 • Inlocuire ecran iPhone X spart: Întoarceti la aspectul inițial cu un ecran nou, fără fisuri sau zgârieturi.
 • Schimbare baterie iPhone X: Rezolvati problemele legate de durata de viață a bateriei prin înlocuirea acesteia cu una nouă.
 • Reparare port de incarcare iPhone X: Redobândiți accesul rapid și sigur la încărcare prin remedierea oricăror defecțiuni ale portului.
 • Reparare camera telefon iPhone X: Rezolvați orice probleme ale camerei pentru a captura din nou fotografii și videoclipuri clare.
 • Actualizare software Apple iPhone X și optimizare performanta: Asigurați-vă că beneficiați de cele mai recente funcții și optimizări de performanță.

Servicii de Diagnosticare și Optimizare

 • Diagnosticare problema baterie iPhone: Aflați în ce stare se află bateria și dacă necesită înlocuire.
 • Imbunatatire semnal Apple iPhone: Sporiți calitatea recepției semnalului pentru apeluri și date mobile mai clare.
 • Rezolvare supraîncalzire iPhone X: Abordați problemele de supraîncălzire pentru a preveni daunele interne ale telefonului.

Servicii de Securitate și Recuperare Date

 • Recuperare date pierdute telefon: Reveniți asupra fișierelor indispensabile cu serviciile noastre profesionale de recuperare de date.
 • Eliminare virus telefon mobil: Curățați dispozitivul de software-uri malițioase și protejați-vă informațiile personale.

Suport și Garanție

Ne onorăm angajamentul de a furniza nu doar servicii de calitate, dar și suport post-reparatie. Oferim garanție între 3 luni și 2 ani, în funcție de serviciul prestat, astfel încât să aveți încredere în durabilitatea reparațiilor noastre. Stadiul reparațiilor va fi comunicat prin SMS și e-mail, asigurându-vă că sunteți mereu la curent cu progresul lucrării dumneavoastră.

Cu peste 450 de recenzii pozitive pe Google, iFix Timișoara demonstrează faptul că satisfacția clienților este prioritatea noastră. În plus, promovăm responsabilitatea socială prin reciclarea componentelor care nu pot fi reparate și prin programul nostru de răscumpărare a dispozitivelor defecte, pentru a le împiedica să ajungă în mediu.

La iFix, mereu căutăm să livrăm servicii de cea mai înaltă calitate, menținându-ne angajamentul față de clienți și mediul înconjurător. Așadar, când carcasa iPhone 11 necesită o schimbare, sau orice alte reparații ale modelului iPhone X vă dau bătăi de cap, vă așteptăm la iFix pentru a vă rezolva problemele rapid și eficient.