Revitalizare iPhone 14 Timișoara: Reparații Certate cu Garanție

95

Service iFix Timișoara: Reparații Premium pentru iPhone 14 și Tablete

Localizat în inima orașului Timișoara, centrul de reparații iFix situat pe Piața Victoriei nr. 7 se distinge prin calitatea și transparența serviciilor oferite. Specializați în repararea dispozitivelor Apple, inclusiv iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, iFix reprezintă alegerea ideală pentru clienții ce caută un service autorizat și de încredere.

Service Transparent cu Live Streaming

La iFix, fiecare client poate asista la repararea dispozitivului său. Suntem unicul service din România ce permite urmărirea în direct a procesului de reparație, fie prin transmisiune live pe rețelele de socializare, fie prin prezența fizică în service, stand alături de tehnicianul nostru. Această abordare susține unul dintre principalele noastre obiective: transparență totală în serviciile oferite.

Inlocuirea componentelor iPhone 14

  • Inlocuire display
  • Schimb baterie iPhone 14
  • Inlocuire sticla ecran prin laminare OCA
  • Reparatie ecran iPhone 14 Pro

Eliminare Blocări și Actualizări de Software

  • Stergere cont iCloud iPhone
  • Resetare parolă iCloud iPhone 14
  • Actualizare software iPhone 14

Servicii de Reparații Hardware Avansate

Ne ocupăm de orice probleme hardware, de la cele mai comune, precum inlocuirea bateriei sau geamului iPhone 14 Pro Max, până la reparații mai complexe, ce implică recuperarea dispozitivelor supraîncălzite sau cu probleme de funcționare. Oferim garanție pentru reparațiile efectuate, între 3 luni și 2 ani, ca semn al încrederii în calitatea serviciilor noastre.

Reciclare și Protecția Mediului

Promovăm o abordare responsabilă față de mediu, prin reciclarea produselor ce nu mai pot fi reparate. Dacă iPhone-ul dumneavoastră nu mai poate fi salvat, iFix vă propune un program de reciclare, sau, în unele cazuri, chiar și cumpărarea dispozitivului defect pentru a preveni afectarea naturii.

Telefoane Recondiționate cu Garanție în Timișoara

Pe lângă serviciile de reparații, oferim și o selecție de telefoane noi și second-hand recondiționate, fiecare venind cu o garanție cuprinsă între 1 și 2 ani. Alegeți înțelept – reparați în loc să înlocuiți, și bucurați-vă de un dispozitiv funcțional fără compromisuri.

Contactați-ne pentru Reparații de Încredere

Pentru orice problemă întâmpinată de iPhone-ul dumneavoastră, fie că este vorba de un ecran spart, o baterie umflată sau nevoia unui update de soft, echipa iFix este gata să ofere soluții eficiente cu o transparență deplină. Contactați-ne acum la 0356009210 și oferiți dispozitivului dumneavoastră o nouă șansă!