Reparatii iPhone Timisoara | Service iPhone 6, 6s, 7 & 8

81

Desigur, iată articolul SEO în limba română despre serviciile oferite de iFix, centrul de reparații pentru telefoane din Timișoara: <>

Servicii de reparații pentru telefoane și tablete la iFix Timișoara

iFix este centrul de reparații pentru telefoane situat în Piața Victoriei nr. 7 din Timișoara. Oferim servicii de reparații atât pentru telefoane, cât și pentru tablete, atât la nivel software, cât și hardware.

Transparență și servicii personalizate

Ne mândrim că suntem singurul service din România care oferă posibilitatea clienților să asiste la întreg procesul de service. Fie prin transmisiune live pe rețelele sociale, fie prin prezenta fizică a clientului în service, la biroul tehnicianului, punem accent pe transparență și comunicare directă.

Garantie și recenzii pozitive

Oferim garanție între 3 luni și 2 ani, în funcție de defectul remediat. Avem peste 450 de recenzii pozitive în Google, ceea ce demonstrează că majoritatea clienților sunt mulțumiți de serviciile noastre.

Protejarea mediului și reciclare

Incurajăm protecția mediului și suntem adepții reciclării. Avem un program de reciclare pentru produsele ce nu pot fi reparate. În unele cazuri, cumparam produsele defecte de la clienți doar pentru a nu ajunge în mediul înconjurător. Incurajăm reparatia in detrimentul achizitiei de dispozitive noi acolo unde reparatia este rentabila iar produsul inca poate fi folosit la capacitate maxima.

Servicii oferite

  • Inlocuire display și acumulator pentru diverse modele de iPhone
  • Stergere cont iCloud și Google
  • Reciclare iPhone și iPad
  • Reparatii de software pentru telefoane și tablete
  • Reparatii hardware precum inlocuire touchscreen, display, difuzor, microfon
  • Rezolvarea problemelor cum ar fi încălzirea dispozitivului, baterie umflată, ecran sau ramă zgâriată etc.
  • Vânzare telefoane second hand cu garanție de la 1 an la 2 ani

Notificare și comunicare constantă

Notificam clientii de stadiul reparatiilor prin sms si mail de fiecare data cand apare o schimbare in procesul de service. Avem clienti companii locale foarte mari care au incredere in serviciile noastre.

Apel la acțiune

Pentru servicii de reparații sau alte detalii, sunați la numărul: 0356009210

Acesta este un articol informativ și optimizat SEO care descrie serviciile oferite de centrul de reparații iFix pentru telefoane și tablete. Este structurat și ușor de urmărit, gata de publicare pe site.