Reparatii iPhone 11 Pro Max la Timisoara - Service Specializat

31

Service Telefoane iFix: Soluția de Top din Timișoara pentru Reparațiile de iPhone

Să îți cadă telefonul și să vezi cum ecranul se face țăndări poate fi experiența pe care niciun posesor de iPhone și-o dorește. Apple a investit mult în tehnologie de vârf, și cu toate acestea, device-urile precum iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max nu sunt imune la accidente. Dar stai liniștit! iFix din Piața Victoriei nr. 7, Timișoara, este aici să ofere soluții rapide și eficiente pentru o gamă largă de probleme hardware sau software, chiar și pentru modelele avansate precum iPhone 11 Pro Max.

Reparații iPhone cu Asistența Live - Un Serviciu Unic în România

Suntem singura echipă din România care permite clienților să urmărească procesul de reparare în direct. Dacă alegeți iFix, puteți fie să asistați fizic în service la biroul tehnicianului nostru, fie să urmăriți intervenția prin transmisie live pe canalele noastre de socializare. Transparența și sinceritatea sunt valorile noastre de bază, iar acest mod de lucru ne-a adus peste 450 de recenzii pozitive pe Google.

Garantie Extinsă și Servicii de Calitate

Fie că este vorba de o înlocuire de display pentru iPhone 11 Pro, o nouă baterie pentru iPhone 11 Pro Max sau resetarea parolei contului de iCloud, oferim garanție de până la 2 ani în funcție de tipul de defect remediat. Scopul nostru este să ne asigurăm că clientul pleacă mulțumit și că telefonul funcționează la capacitate maximă.

Diagnostic Gratuit și Program de Reciclare

 • Diagnostica iPhone la distanță, cu o evaluare gratuită
 • Servicii de reciclare telefoane defecte pentru protecția mediului
 • Opțiunea de cumpărare a dispozitivelor defecte pentru a preveni poluarea

La iFix, credem în reparații sustenabile și susținem ideea că repararea este de multe ori mai avantajoasă decât achiziția unui nou dispozitiv.

Lista de Servicii iFix pentru Dispozitivele iPhone

 • Înlocuire display iPhone 11 Pro și laminare OCA
 • Schimb baterie iPhone 11 Pro Max de înaltă calitate
 • Stergere cont iCloud iPhone
 • Resetare parolă Facebook, TikTok, Instagram, Yahoo
 • Update software iPhone 11
 • Curățire ultrasunete iPhone și igienizare
 • Recondiționare port de încărcare iPhone și altele

Dacă te confrunți cu probleme precum un dispozitiv care se încălzește excesiv, are bateria umflată sau ecranul zgâriat, nu ezita să ne contactezi. Efectuăm diagnosticare iPhone gratuită și te ajutăm cu cele mai bune soluții de reparare sau înlocuire a componentelor deterioate.

Orientare către Client și Flexibilitate

Ne mândrim cu o gamă largă de servicii, de la recovery date iPhone, la recondiționare și curățire, până la asistență pentru rețelele sociale și actualizări de sistem. Avem soluții chiar și pentru cele mai specifice probleme, iar abordarea noastră prietenoasă față de mediu și reciclare oferă un plus de valoare.

Ne putem lăuda cu o clientelă formată din numeroase companii locale mari care ne-au acordat încrederea lor. Indiferent de locația ta din România, putem prelua cererile de reparații și returna dispozitivele prin curier, cu maximă eficiență și siguranță.

De Ce să Alegi Service-ul iFix?

 1. Experiență și profesionalism dovedite pentru modelele avansate de iPhone
 2. Garantie robustă și politica transparentă orientată către satisfacția clientului
 3. Folosim doar piese de înlocuire de cea mai bună calitate pentru toate reparațiile
 4. Te ținem la curent cu stadiul reparației prin sms și email

Achiziție și Vânzare Telefoane cu Garanție

Pe lângă reparații, avem și un program de vânzare iPhone garantat în Timișoara. Atât telefoane noi, cât și second-hand, vin cu o garanție de până la 2 ani, asigurându-te că investești în calitate și durabilitate.

Încheiere și Call to Action

Pentru orice problemă a dispozitivului tău iPhone, iFix îți oferă soluția ideală la Piața Victoriei în Timișoara. Nu lăsa un ecran spart sau o baterie defectă să te împiedice. Apelează acum la 0356009210 și programează o reparație cu asistența live pentru un service transparent și de încredere.