Repară iPhone Timișoara: Display, Baterie și Date!

90

iFix Timișoara - Expertul Tău în Reparații iPhone

Când vine vorba de profesionalism și calitate în reparații iPhone Timișoara, iFix se distinge ca fiind centrul de excelență pentru orice problemă legată de dispozitivul tău Apple. Situat strategic în Piata Victoriei nr 7, iFix este service-ul la care recurgi cu încredere atunci când telefonul nu mai funcționează cum trebuie.

De ce să Alegi iFix pentru Dispozitivul Tău iPhone?

 • Servicii complete de reparații: De la remedierea problemelor software, la intervenții hardware, expertiza noastră acoperă un spectru larg de servicii, inclusiv înlocuire display iPhone Timișoara și reparatii pentru o gamă variată de modele iPhone, până la noul iPhone 15 Pro Max Timișoara.
 • Transparență și încredere: Suntem singurul service din România care îți oferă posibilitatea să urmărești în direct procesul de reparație, fie printr-o transmisiune live pe rețelele de socializare, fie prin prezența ta fizică în incinta service-ului, chiar lângă tehnician.
 • Comunicare efectivă cu clientul: Iți notificăm stadiul reparațiilor prin SMS și e-mail, astfel încât să fii la curent cu evoluția serviciului prestat.
 • Garantia serviciilor: Oferim garanție între 3 luni și 2 ani, în funcție de tipul defectului remediat, pentru a-ți asigura liniștea.
 • Eco-friendly: Credem în protecția mediului și încurajăm reciclarea. Avem program de reciclare pentru produsele ce nu mai pot fi reparate, chiar și cumpărând dispozitivele defecte pentru a preveni poluarea.

Serviciile Noastre de Top

Calitatea serviciilor noastre este susținută de peste 450 de recenzii pozitive pe Google. Iată ce putem face pentru iPhone-ul tău:

Înlocuire Display și Baterie iPhone

Un display spart sau o baterie cu durata scurtă de viață nu mai sunt motive de îngrijorare. Efectuăm cu măiestrie înlocuire display iPhone Timișoara și înlocuire baterie iPhone Timișoara pentru gama largă de modele iPhone enumerate mai jos.

Reparații Software și Hardware

Tehnicienii noștri sunt gata să abordeze orice problemă, fie că e vorba de un defect hardware sau de erori software. Oferim servicii de reparații telefoane software și hardware Timișoara cu promptitudine și profesionalism.

Recuperări Date și Deblocare de Conturi

Salvăm amintirile și informațiile importante prin servicii de recuperări date iPhone Timișoara, iar daca ai probleme de securitate cu dispozitivul tău, asiguram servicii de deblocare de conturi.

Accesorii Telefoane

Protecția dispozitivului tău este esențială, de aceea, la iFix, găsești o gamă variată de folii de protecție și accesorii pentru telefoane Samsung Timișoara și nu numai, pentru a-ți maximiza experiența cu gadgeturile tale.

Programe Eco-Friendly și Reciclare

În calitate de service responsabil, susținem și promovăm inițiative care contribuie la un mediu mai curat. Programul nostru de reciclare electronice Timișoara este un pas important în acest sens, ajutând la reducerea deșeurilor electronice și menținând planeta verde.

Parteneriatele de Încredere

Companii locale mari și-au pus încrederea în serviciile noastre datorită profesionalismului demonstrat, subliniind astfel poziția iFix ca lider în service iPhone piata Victoriei și împrejurimi.

Lista Modelor de iPhone Pentru Care Asigurăm Reparații:

 1. iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus
 2. iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus
 3. iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone Xr
 4. iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max
 5. iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max
 6. iPhone SE (a doua generație), iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
 7. iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max
 8. iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max
 9. iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max

Contactează-ne!

Ne angajăm să oferim un service de neegalat pentru dispozitivul tău Apple. Dacă te confrunți cu o problemă tehnică sau pur și simplu ai nevoie de informații suplimentare, apelează cu încredere la numărul 0356009210. Echipa iFix este aici pentru a asigura longevitatea și performanța înaltă a dispozitivelor tale iPhone.