Repara iPhone 15 Pro Rapid în Timișoara - Service Certificat!

42

Service iPhone 15 Pro Timișoara: Experții iFix în Reparații și Reciclare

Situat în inima Timișoarei, pe piata Victoriei nr 7, iFix s-a impus ca lider în reparații de telefoane și tablete, specializându-se în cele mai recente modele, cum ar fi iPhone 15 Pro. Echipa noastră de tehnicieni certificati sunt pregatiti să ofere o gamă largă de servicii, de la înlocuire de display și baterie, la reparatii complexe de software și hardware.

Servicii Vaste de Reparații pentru iPhone 15 Pro în Timișoara

Prioritatea noastră este să garantăm funcționalitatea și longevitatea dispozitivelor tale. Dacă ai nevoie de înlocuire de display iPhone 15 Pro sau de o diagnosticare gratuită, te afli la locul potrivit. Dintre serviciile pe care le oferim, se numără:

 • Înlocuire display spart și înlocuire acumulator
 • Laminare OCA pentru sticla ecran
 • Reparatii hardware și software specifice iPhone
 • Ștergere cont iCloud și resetare parolă
 • Update-uri de soft și deblocare cod de ecran
 • Inlocuire touchscreen, difuzor și microfon
 • Diagnosticare probleme cum ar fi încălzirea excesivă a dispozitivului sau baterie umflată
 • Opțiuni de reciclare pentru telefoane ce nu pot fi reparate

Mai mult decât un service obișnuit, iFix încurajează o atitudine responsabilă față de mediu, prin promovarea reciclării telefonelor defecte și încurajarea reparării în dauna achiziției de dispozitive noi.

Experiența iFix: Transparență și Calitate

Unicitatea serviciilor noastre vine din transparența oferită clienților – suntem singurul service din Romania care permite clientilor să asiste la întregul proces de service, fie prin transmisiune live pe rețelele de socializare, fie printr-o prezență fizică în centrul de reparatii. Oferim o garanție de până la 2 ani pentru serviciile prestate, astfel încât să te poți bucura de dispozitivul tău fără griji.

Garanție și Satisfacție

Susținerea calității muncii noastre stă în cei peste 450 de clienți satisfăcuți care au lăsat recenzii pozitive. Pe lângă înlocuirea bateriei iPhone 15 Pro și serviciile de laminare OCA iPhone, te asigurăm că vom fi alături de tine în fiecare pas al procesului de reparație, prin notificări SMS și e-mail.

Telefoane noi și recondiționate, cu Garanție Extinsă

În afara serviciilor de reparații, la iFix Timișoara vei găsi și un sortiment variat de telefoane noi și second hand, toate acompaniate de o garanție ce poate varia între 1 și 2 ani. Dacă ești în căutarea unui dispozitiv de încredere, iFix este locul ideal.

De Ce iFix?

 • Service autorizat iPhone Timișoara: Expertiză garantată pentru dispozitivul tău.
 • Service cu asistență live iPhone: O experiență unică de service, cu posibilitatea de a urmări procesul în timp real.
 • Service transparent telefoane Timișoara: Credem în onestitate și deschidere cu clienții noștri.
 • Service iPhone cu garanție Timișoara: Oferim garanție de la 3 luni la 2 ani pentru toate reparațiile noastre.

Contactează-i pe Experții iFix

Indiferent dacă ai nevoie de o înlocuire de microfon iPhone sau un update software iPhone 15 Pro, echipa iFix Timișoara este aici pentru a te ajuta. Te invităm să ne contactezi la numărul 0356009210 pentru a programa o diagnosticare gratuită și pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta să prelungești viața dispozitivului tău.

La iFix, te așteaptă calitate, profesionalism și o abordare eco-friendly a tehnologiei. Suntem mai mult decât un service - suntem partenerul tău de încredere în lumea digitală.