Nokia a scos pe piata un smartphone pe care-l poti repara singur !

271 Adăugat de Marian Rosca

Nokia G22 este un telefon entry-level ce a fost lansat pe piață în aprilie 2021, fiind unul dintre cele mai noi telefoane lansate de Nokia. Acesta vine cu specificații și caracteristici interesante, în special pentru un telefon la acest preț.

Designul este unul modern și elegant, telefonul având o carcasă din plastic cu un finisaj mat și o textură interesantă ce oferă o prindere confortabilă. Ecranul IPS LCD de 6.5 inch cu o rezoluție de 720 x 1600 pixeli oferă o experiență vizuală plăcută. De asemenea, acesta vine cu o cameră frontală de 13 megapixeli situată într-o fantă circulară în partea de sus a ecranului.

Nokia G22 este echipat cu un procesor MediaTek Helio G35 octa-core cu o frecvență de 2.3 GHz și cu 3 sau 4 GB de RAM, ceea ce îi permite să ruleze majoritatea aplicațiilor și jocurilor de pe Google Play Store. Telefonul vine cu Android 11 ca sistem de operare și cu o baterie de 5000 mAh ce poate oferi o autonomie de până la două zile, în funcție de utilizare.

Una dintre caracteristicile principale ale acestui telefon este camera foto de 48 de megapixeli, situată pe partea din spate, împreună cu o cameră ultra-wide de 5 megapixeli, o cameră macro de 2 megapixeli și o cameră de adâncime de 2 megapixeli. Aceste camere împreună oferă o varietate de opțiuni fotografice pentru diferite situații și nevoi.

Nokia G22 vine cu o memorie internă de 32 sau 64 GB, ce poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD, și cu o mufă audio de 3.5 mm pentru căști. De asemenea, telefonul vine cu NFC, WiFi, Bluetooth 5.0, GPS și radio FM.

Nokia G22 este un telefon entry-level ce oferă specificații bune la un preț accesibil. Cu o baterie mare, o cameră de 48 de megapixeli și un design modern, acest telefon poate fi o alegere excelentă pentru cei care caută un telefon la un preț accesibil cu caracteristici interesante.