Noile telefoane Samsung Galaxy S24 , 24 + , 24 Ultra se apropie

256 Adăugat de Marian Rosca

La aproape un an de la lansarea Galaxy S23, pasionații de tehnologie încep să speculeze despre ce ne pregătește Samsung pentru următorul model flagship - Galaxy S24. Chiar dacă momentan nu avem informații oficiale de la producător, se vehiculează deja diverse zvonuri și presupuneri.

Una dintre cele mai interesante speculații se referă la schimbarea designului. Se vorbește despre o posibilă întoarcere la un design mai clasic, similar cu cel de la Galaxy S21, cu o cameră principală amplasată într-un colț și un display plat. În plus, se pare că Samsung ar putea renunța la portul de încărcare, adoptând în schimb încărcarea wireless ca unică metodă de alimentare.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, se presupune că Galaxy S24 va fi echipat cu un procesor puternic, probabil varianta Snapdragon 895 sau Exynos 2200, în funcție de regiune. De asemenea, se așteaptă să fie disponibil în versiuni cu 8GB sau chiar 12GB de RAM, ceea ce ar asigura o performanță de top și o experiență fluidă.

În privința camerelor, zvonurile indică faptul că Samsung ar putea adăuga o a treia cameră principală, pe lângă cele două deja existente, pentru a oferi o gamă mai largă de opțiuni pentru fotografiere. De asemenea, se vorbește despre un senzor de amprente integrat în display și o baterie de capacitate mai mare, care ar asigura o autonomie mai mare de utilizare.

În ceea ce privește data de lansare, momentan nu există informații oficiale, însă se speculează că Samsung ar putea urma tradiția și să lanseze Galaxy S24 în luna februarie a anului 2024, cu precomenzi disponibile încă din luna ianuarie. De asemenea, se estimează că prețul ar putea fi similar cu cel al modelelor anterioare, începând de la aproximativ 800-900 de dolari pentru versiunea de bază.

În concluzie, speculațiile despre Galaxy S24 sunt deja în plină desfășurare, iar pasionații de tehnologie așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize ne pregătește Samsung pentru următorul său model flagship. Cu toate acestea, trebuie să așteptăm informații oficiale de la producător pentru a afla cu exactitate ce ne rezervă viitorul.