iPhone-ul tau are sticla sau display-ul spart?

iPhone-ul tau are sticla sau display-ul spart?

iPhone-ul tau arata ca cel din imaginea de mai sus?

Daca iti doresti o reparatie de calitate a acestuia, trebuie sa stii ca ai 2 variante prin care il poti repara!

1. In cazul in care functionalitatea LCD-ului nu este afectata in urma socului mecanic adica display-ul functioneaza perfect chiar daca are sticla sparta (touch-ul merge bine, nu are urme de presiune sau alte pete) SE POATE INLOCUII DOAR STICLA, pastrandu-se LCD-ul original.

Aceasta varianta presupune separarea sticlei sparte de pe lcd si inlocuirea ei cu o alta sticla tratata termic si chimic, cu aceleasi proprietati ca si cea originala!

2. In cazul in care functionalitate LCD-ului este afectata in urma socului mecanic (touchscreen nefunctional , linii de pixeli evidente, urme de presiune) atunci solutia este INLOCUIREA MODULULUI LCD

In aceasta situatie este bine de stiut ca sunt foarte multe variante de LCD-uri pe piata din Romania, copii de diverse calitati , unele mai bune altele mai putin bune, sunt chiar unele variante foarte proaste de LCD care ,odata montate pe telefon, duc la scurtcircuitarea dispozitivului. 

Exista display NOU original pentru iPhone ?

Apple nu face Display-uri pentru comertul public, doar produse finite, astfel ca NU exista in piata display NOU ORIGINAL!

Exista insa 2 categorii de lcd-uri ORIGINALE pe care le poti gasi:

a. LCD Original SWAP - acesta este practic un display second-hand , dar ca NOU, recuparat de pe un alt dispozitiv APPLE

b. LCD Original Refurbish - acesta este un display RECONDITIONAT si provine din reconditionarea profesionala a LCD-urilo Apple prin inlocuirea ramei, a sticlei sau a polarizatorului.

Hai sa vorbim putin si despre LCD-ul COPY!

Asa cum spuneam, sunt foarte multe calitati la display-uri, din acest motiv o sa gasiti preturi pentru acelasi produs intr-un service cu 100 de lei si in altul cu 300 de lei! Ambele arata la fel in exterior dar in realitate calitatea difera extrem de mult!

De-a lungul timpului am testat peste 20 de variante  pana am ajuns la o solutie de display COPY care sa prezinte caracteristici identice 99.9% cu cel original! Sa fim seriosi, e greu sa copiezi Apple 100%.

Stii acum cum stau lucrurile,asa ca raspunde-ti la intrebarea: 

Vrei ca reparatia telefonului tau sa fie de calitate sau vrei o reparatie care sa fie ieftina dar care sa nu prezinte nici o garantie?

Daca vrei o reparatie de calitate atunci poti conta pe noi, daca vrei altceva, din pacate nu suntem noi solutia!

In speranta ca aceste informatii te-au ajutat sa vezi mai clar lucrurile in ceea ce priveste reparatia iPhone-ului,  te invitam in service-ul nostru din Piata Victoriei nr 7 din Timisoara, sa beneficiezi de servicii profesionale, intr-un timp record (60 de minute pentru inlocuire LCD-ului).


Cu respect , Sorin Rosca , Fondator iFix Timisoara


ecran display iphone 6 spart