Inlocuire sticla / geam display iPhone 8 Plus Timisoara

47

Înlocuirea sticlei sau a display-ului unui iPhone 8 Plus poate părea o provocare, mai ales atunci când locuieşti în Timişoara şi ai nevoie de o intervenţie rapidă şi profesională. Şi să fim sinceri, cine nu şi-a strecurat telefonul dintre degete, asistând neputincios la ecourile "crăcănăturii" ce predispune la o vizită la service? Dar nu te îngrijora, niciun ecran spart nu este sfârşitul lumii, iar soluţiile sunt la îndemână.

Ce trebuie să faci când sticla iPhone 8 Plus e crăpată?

Primul pas pe care îl ai de făcut este să căutăm o soluţie de înlocuire sticla iPhone 8 Plus Timişoara. Este important să alegi un service autorizat iPhone 8 Plus Timişoara, unde să fii sigur că oamenii care îți manevrează dispozitivul sunt experţi în reparaţii smartphone iPhone Timişoara. Dar, înainte să ajungi acolo, să răspundem câtorva întrebări frecvente.

FAQ - Întrebări Frecvente

 • Cât costă reparatia sticlei iPhone 8 Plus în Timişoara?

  Costul pentru o reparaţie ecran iPhone 8 Plus în Timişoara variază în funcție de gravitatea daunei și de serviciile specificate care urmează să fie prestate. La iFix, transparenta este principiul nostru, așa că te asigurăm că vei primi un preţ corect pentru reparaţie profesională iPhone 8 Plus Timişoara.

 • Cât timp durează înlocuirea display-ului unui iPhone 8 Plus?

  O înlocuire rapidă geam iPhone 8 Plus poate fi efectuată chiar şi în câteva ore de când dispozitivul a ajuns în atelierul nostru, în funcție de disponibilitatea pieselor și programărilor.

 • Pot asista la procesul de reparație?

  La iFix avem o politică de transparenţă; clienţii noştri pot asista la întregul proces de reparație, fie că este vorba de o transmisiune live, fie că aleg să fie prezenți fizic lângă tehnicianul nostru.

Cum să repari singur ecranul spart al iPhone 8 Plus?

Este recomandat să apelezi la un service GSM iPhone 8 Plus Timişoara autorizat pentru a evita deteriorările suplimentare. Totuși, dacă ai experiență în înlocuire ecran iPhone autorizat Timişoara, iată câțiva pași de bază:

 1. Deşurubează şi înlocuiește şuruburile pentalobe pentru a desface carcasa telefonului.
 2. Utilizează instrumente specifice pentru a decupla componentele interne și a scoate bateria.
 3. Demontează cu atenţie ecranul vechi și înlocuiește-l cu unul nou achiziţionat de la un furnizor de încredere.
 4. Asamblează înapoi toate componentele cu grijă și testează funcționalitatea dispozitivului.

Atenţie, această procedură îţi poate invalida garanţia și există riscul să cauzezi daune ireversibile!

Contactează iFix Timişoara pentru o Reparaţie Rapida

Dacă te afli în situaţia nefericită de a avea display-ul sau sticla iPhone-ului tău spart, nu ezita să ne contactezi. Poți face acest lucru prin telefon, la 0356009210, prin email la ifix.office@gmail.com, sau dă click pe acest link pentru a solicita o ofertă de reparaţie. De asemenea, ne poți găsi la adresa noastră din Timişoara, Piața Victoriei nr 7 (vis-a-vis de Catedrală).

În final, obiectivul nostru la iFix este nu doar să reparăm ci să educăm şi să oferim cele mai bune soluţii, pentru ca tu să te bucuri cât mai mult timp de dispozitivul tău. Cu iFix, ai parte de un service mobil iPhone 8 Plus geam fisurat realizat de profesionişti, cu piese de calitate şi garanţia unui telefon ca nou. Vizitează-ne şi profită de expertiza noastră pentru o reparaţie ecran iPhone 8 Plus calitate originală.