Inlocuire Display iPhone 11 Pro Timisoara - iFix Expert Service

27

Descoperiți Service-ul iFix: Expertul în Reparatii iPhone 11 Pro Max Timisoara

La iFix, aducem la un nou nivel conceptul de service pentru telefoane în Timisoara, Piata Victoriei nr 7, oferind o gamă extensivă de servicii de reparatii pentru telefoane si tablete, atât din punct de vedere software, cât și hardware. Suntem mândri să fim cunoscuți ca fiind un service transparent și de cuvânt, demonstrat prin peste 450 de recenzii pozitive de la clienții noștri satisfăcuți.

Un Service Telefon Unic cu Transmisiune Live și Proces Transparent

Suntem unici în România oferind clienților posibilitatea de a asista la întregul proces de reparații, fie prin transmisiune live pe rețelele de socializare, fie prin prezența fizică în locația noastră. Acest model de afacere ne permite să construim o relație de încredere reciprocă și să ne asigurăm că fiecare client este pe deplin mulțumit de serviciile noastre. Pentru fiecare intervenție, oferim o garanție între 3 luni și 2 ani în funcție de defectul remediat.

Reparatii Ecologice iPhone Timisoara: Protejăm Mediul Împreună

La iFix, ne dedicăm protejării mediului și susținem reciclarea. Deținem un program riguros de reciclare a produselor electronice ce nu pot fi reparate și, în unele cazuri, achiziționăm produsele defecte pentru a preveni poluarea ambiantală. Ne angajăm să reparam în loc să înlocuim, atunci când este posibil și rentabil pentru client.

Comunicare Eficientă: Diagnosticare Gratuită iPhone și Notificări

Ne asigurăm că fiecare client este la curent cu statusul reparației, trimițând notificări prin SMS și email la fiecare etapă a procesului de service. Preluăm cereri de reparații din toată Romania și oferim posibilitatea trimiterei dispozitivului prin curier – cu diagnosticare inițială gratuita în majoritatea cazurilor.

Variație Amplă de Servicii Hardware și Software iPhone

  • Inlocuire display și acumulator
  • Laminare OCA și inlocuire sticla ecran iPhone 11
  • Resetare parola iCloud și conturi diverse
  • Reconditionare port de încărcare și curățire
  • Devirusare și update de soft
  • Recuperare date iPhone pierdute

Tratamente Speciale pentru iPhone 11 Pro Max

Oferim tratamente avansate pentru orice model, inclusiv curățire cu ultrasunete pentru dispozitive afectate de lichide sau laminare OCA pentru sticla spartă. Rezolvăm probleme precum supraincălzire, resetări spontane sau probleme legate de bateria umflată.

Service iPhone cu asistare client: Experiența iFix la Domiciliu

Chiar și pentru clienții ce nu pot ajunge la locația noastră, oferim posibilitatea reparațiilor la distanță. Trimitere și primirea dispozitivelor se face prin curier, iar diagnoza inițială, împreună cu transparența procesului și comunicarea continuă, sunt menite să asigure că reparația se face rapid și eficient.

Vânzare și Achiziție Telefoane Noi și Second-Hand

La iFix, achiziționăm și vindem telefoane noi și second hand, garantând calitatea și funcționalitatea cu o garanție de la 1 la 2 ani. Fie că este vorba despre un upgrade sau despre o nevoie urgentă de înlocuire a unui telefon defect, suntem aici pentru a vă oferi cea mai bună opțiune disponibilă.

Apelați acum la 0356009210 - echipa iFix este pregătită să vă rezolve orice problemă legată de iPhone-ul vostru, rapid și eficient, cu garanția că veți avea parte de cele mai bune servicii din Timișoara!