Inlocuire display Huawei Honor 20 Pro Timisoara

66

Inlocuire display Huawei Honor 20 Pro Timisoara

Ai scapat telefonul și acum ecranul Honor 20 Pro e spart? Nu e momentul pentru panică, ci pentru o solutie eficienta. Esti curios sa afli unde si cum poti face schimbare display Huawei Honor 20 Pro chiar in inima Timisoarei? Citeste mai departe si descopera tot ce trebuie sa stii despre service-ul Honor 20 Pro pentru ecran spart si preturile pentru reparatie.

Ce pasi urmezi cand ai nevoie de inlocuire touch screen Huawei Honor 20 Pro in Timisoara?

E simplu: trebuie sa ajungi la un service autorizat Huawei Honor Timisoara, unde specialistii iti vor reda functionalitatea telefonului. Ai putea incerca si pe cont propriu, dar riscurile sunt mari. Un service rapid Huawei Honor 20 Pro este intotdeauna o solutie mai sigura si mai eficienta. De indata ce observi o problema, cauta ajutorul profesional pentru o reparatie telefon Huawei Honor 20 Pro de calitate.

Unde reparam Huawei Honor 20 Pro in Timisoara?

Pentru reparatii Huawei Honor 20 Pro Timisoara, iFix este alegerea ideala. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa intervina atunci cand te confrunti cu un Huawei Honor 20 Pro ecran spart. Situat in Piata Victoriei nr 7, iFix ofera nu doar un serviciu de inalta calitate, dar si transparenta totala in procesul de reparatie.

FAQ - Inlocuire Display Huawei Honor 20 Pro

Cat costa inlocuirea ecranului Honor 20 Pro?

Costul inlocuirii variaza in functie de tipul daunei si de piesele de schimb folosite. Pentru un pret exact, e recomandat sa solicitati o oferta de la iFix.

Este posibil sa asist la reparatie?

Da, iFix este unicul service din Romania care permite clienților să asiste la procesul de reparatie, fie prin transmisiune live pe social media, fie direct la biroul tehnicianului.

Ce garantie primesc dupa reparatie?

Oferim o garantie intre 3 luni si 2 ani, in functie de tipul interventiei si defectul remediat.

Cum sa repari singur display-ul unui Huawei Honor 20 Pro - DIY

Atentie: Reparatiile DIY sunt riscante si pot duce la alte defectiuni sau pierderea garantiei. Procesul presupune demontarea telefonului, indepartarea ecranului spart si inlocuirea acestuia cu unul nou. Daca nu ai experienta necesara, recomandam utilizarea serviciilor unui service GSM Honor 20 Pro Timisoara autorizat, precum iFix.

Contact iFix Timisoara

Pentru a programa o reparatie sau pentru a obtine mai multe informații, contactați-ne la:

  • Numar de telefon: 0356009210
  • Adresa de email: ifix.office@gmail.com
  • Adresa: Timisoara, Piata Victoriei nr 7

Nu ratați ocazia de a solicita oferta de reparatie direct de pe site-ul nostru, urmand linkul: https://www.i-fix.ro/solicita-oferta.

Despre iFix Timisoara

iFix ofera o gama larga de servicii, incluzand reparatii software si hardware pentru telefoane si tablete. Cu o echipa de profesionisti, un atelier dotat modern si transparenta totala a procesului de reparatie, ne asiguram ca clientii nostri din Timisoara si din toata tara primesc cele mai bune servicii. Suntem dedicati protejarii mediului și iubim tehnologia sustenabila; de aceea, oferim si program de reciclare pentru dispozitivele care nu mai pot fi reparate, si posibilitatea de a comercializa produsele defecte pentru a evita poluarea mediului. La iFix, avem preturi competitive, adaptate la calitatea superioara a serviciilor noastre.

iFix ramane locul unde fiecare telecea Huawei Honor 20 Pro are sansa la o a doua viata. Te asteptam in service-ul nostru din Timisoara cu orice problema, mare sau mica, iar noi vom face tot posibilul sa te ajutam. Iti promitem nu doar reparatii de excelenta, ci si o experienta pozitiva.